maanantai 20. toukokuuta 2019

Neuletakin tuunausMuistatteko muutaman kuukauden takaisen postauksen, kun esittelin ostoksiani? Joukossa oli suloinen neuletakki, joka oli joko valmiiksi sellainen kuin oli tai sitten se oli itse tuunattu mutta neule oli niin minun juttuni, että se oli pakko napata mukaan. Mutta kun pääsin kotiin ja pesin takin, aloin epäröimään tuleeko sitä kuitenkaan käytettyä. Toki värit seuraa minun omia värejäni mutta siihen aikaan kaipasin jotakin ihan muuta kuin murrettuja värejä. Niinpä purin kaikki neuleeseen tehdyt tuunaukset, riisuin koko takin ja aloin suunnitella jotakin muuta.

Kaivoin ensin esiin kaikki lankajämät joita kaapissa oli ja istuin suunnittelemaan. Suunnittelu kestikin sitten vähän pidempään, sillä moni ajatus oli jo tehty, enkä niitä uudelleen halunnut, en tähän. Halusin jotakin muuta. Ajattelin siis ensin jotain tällaista mutta jätin ajatuksen todella nopeasti unholaan. Sitten muistin tämän neuletakin mutta en halunnut kuitenkaan ihan samanlaista tästä, joten sukelsin hyvin syvälle jämälankalaatikkoon. Lopputulos oli sitten kirjavampi mitä aluksi ajattelin. Mutta parasta tässä oli se, että minä opettelin virkkaamaan ja tykkään lopputuloksesta todella paljon. Huomioitavaa on se, että toinen tasku on virkattu niin, että yksi osa oli hankittu Kierrätyskeskuksesta mutta minä suurensin sen taskuksi.
Tarvitsin tässä kohtaa niin ison annoksen väriterapiaa, että takin muokkaus värikkäillä langoilla, oli aika itsestään selvää. Tarkoitus on, että jatkan tuunailua vielä lisää, haluan kukkia helmaan yms. Mutta tämä on enemmänkin sellainen ikuisuus projekti, jota aina välillä muokataan lisää ja lisää. Lopulta neuletakki näyttää aivan toiselle mitä se on ollut alunperin.

En osaa sanoa, että onko neuletakki ollut uutena tuollainen tuunatun oloinen vai onko se tuunattu tuollaiseksi. Alkuperäinenkin oli kyllä kiva mutta ei kuitenkaan ihan mun juttu sitten kuitenkaan. Minulle kun enemmän on enemmän ja vähemmän on vaan tylsä. 


16 kommenttia:

 1. Ihanaa viikkoa itsellesikin! On muuten kauniit virkkuut takissasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko ajan oppii uusia juttuja tässä hommassa :)

   Poista
 2. Siitä tulikin hieno ja juuri sinun tyylisesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain tuli niin minun tyyliseni vaikka uskon puute tuossa välillä olikin.

   Poista
 3. Ihanasti duunattu, siitä tuli aivan ihana.Ja nuo teidän hauvelit, rapsutuksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä meidän tytöt on semmoisia ihanuuksia <3

   Poista
 4. Kivannäköinen ja sopii kantajalleen hyvin. Söpöt koirat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Nuppu ja Söpö ovat tosi söpöjä :)

   Poista
 5. Oot kyllä tosi hyvä tekemään kaikkea uutta. Tuo takki on kaunis ja sopii sulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siitä tuli kyllä tosi kiva vaikka aluksi epäilin.

   Poista
 6. On se kesäinen!💛 Oot taitava! Aurinkoista kesää sulle! 💛

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Hei tästä tuli ihanannäköinen! Kunpa itselläkin olisi kädentaitoja enemmän. :) Aurinkoa pian alkavaa uuteen viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on kiinnostusta oppia, niin sitä oppii. Itsekkin vasta opettelen virkkausta.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!