lauantai 14. heinäkuuta 2018

Vanhasta mekosta rantamekko hellepäiviinMiksi rakastan Helsinkiä? 

Helsinki on upea kaupunki, täällä on paljon nähtävää ja koettavaa, ihan parasta on se, että täällä voi myös käydä keräämässä pellolta herneitä ja kedon kukkia halutessaan. Niitä ei myyntiin saa kerätä mutta omaan tarpeeseen.
Helsinki on täynnä menoa ja meininkiä, tapahtumia löytyy ja retkiä voi tehdä vaikka minne, jokainen alue on erilainen ja ohjelma sen mukainen. Täällä ei aika tule pitkäksi, jos itse haluaa kokea eri tapahtumat.
Täällä on hienoa se, että voit mennä väenpaljouteen tai sitten vetäytyä omaan rauhaasi. On kaupungin vilske ja vilinä sekä maaseudun rauhaa, on merta ja rantakaistaa, on viheralueita, on metsää missä vaeltaa, on korkeita näköalapaikkoja ja vaikka mitä ihanaa. Tekemistä on koko kesäksi, jos päivittäin haluaa puuhata tai jättää seuraavaksi kesäksi jotain menoa.

Helteet ovat saapuneet Helsinkiin ja me hypättiin pyörien selkään ja lähdettiin ajelemaan Haltialaan. Kaivoin suloisen Ponini naftaliinista ja toetesin, että se on hyvä pyörä näihin lyhyisiin matkoihin. Pitkille en enää uskalla ottaa sitä, sen verran heikossa hapessa pyörä on.
Ei olla vielä päästy tällä tavoin kahdestaan istumaan terassille, joten oli pakko hyödyntää homma ja nythän me jäämme viikonlopuksi kahdestaan kun lapset lomailee meistä. Päästään seikkailemaan kunnolla vaikka miehen pitäisi gradua kirjotella, että valmistuisi vihdoin.
Koska oli helle, heitin päälleni kaverin äidin vanhasta mekosta tehdyn rantamekon päälleni ja sain senkin vihsoin tänne kuvattua. Mekon tein juuri ennen muuttoa tänne uuteen asuntoon. Nyt tämän mallisia mekkoja on jo niin paljon kaapissa, että tämä olkoon viimeinen tätä mallia mitä teen. Pakko löytää toisenlaisia kaavoja, joista tulee lemppareita.
10 kommenttia:

 1. Helsinki on tosiaan paljon muutakin kuin betoniviidakko kun vain hieman keskustan ulkopuolelle uskaltautuu :)

  VastaaPoista
 2. Kivan hellemekon teit. Mekko on mainio näihin kesäpäiviin ja Helsingin ympäristö tutkiskeluun.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on ihan pakollinen tähän aikaan :) Varsinkin juuri tuollaiset lötköpötkömekot.

   Poista
 3. Ihana mekko ja kesäiset kuvat! :) Helsingissä on kyllä monenlaista nähtävää, mekin toivottavasti päästään viettämään muutama Helsinkipäivä kesän aikana.

  VastaaPoista
 4. 25 ensimmäistä vuottani asuin Helsingissä, mutta sen jälkeen halusin sieltä mahdollisimman kauas. Varsinainen hell hole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista, että tunnet noin. Meille tämä on pelkkää seikkailua ja jänniä käänteitä :)

   Poista
 5. Haltiala on ihana paikka ja toki sen ympäristökin. Asuttiin lähellä vuosia ja silloin lenkkeilin paljon siellä. Kiva mekko myös! -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!