sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Sukat hyllyn jaloilleMeillä on aina kylpyhuoneessa ollut tuollainen Ikean hylly, jossa on pidetty pyyhkeitä. Nyt sille ei ole sellaista virkaa kun kylpyhuoneessa on ihan toisenlainen hylly. Tämä pikkuinen hylly päätettiin laittaa yläkerran aulaan minun ompelutavaroita varten (ainakin osalle) mutta hyllyn jalat olivat aika kaameassa kunnossa kun on ollut kosteassa tilassa. Jalat eivät ole kastuneet mutta kostuneet kyllä vaikka suojat ovat olleet silloinkin pohjissa. Se häiritsi minua sen verran paljon, että kaivoin lankajämiä esiin, virkkuukoukkukin löytyi ja ei kun virkkailemaan sukkia jaloille.

Nämä sukkaset oli niin helppo tehdä, että tällainen tumpelo kuin minä osasin ne tehdä. Ensin ympyrää, sitten vaikka yläreunaan pylväitä, johon saa pujotettua nauhan ja sitten vielä nirkkoja. ainoat asiat, jotka osaan virkata. Tosin tämäkin aiheuttaa minulle jo paljon harmaita hiuksia kun en ihan ymmärrä mitä olen tekemässä.
Väreiksi valikoitui luonnonvalkoinen, vihreä, sinapinkeltainen ja pinkki. Hauskat värit ja tuo kivasti ilmettä tuohon aulatilaan vaikka ne eivät hyppää silmille. Ensimmäisenä kuitenkin jokainen näkee minun kenkävitriinin. Varmasti jossakin kohtaa esittelen teille vitriinini, joka nyt on paremmassa kohtaa mitä aikaisemmassa asunnossa. Ennen vitriini oli vaatehuoneessa, eikä niitä kenkiä kukaan muu nähnyt kuin minä. Nyt kaikki vieraat näkee ne ja se on hienoa.

Virkkailu olikin tosi kivaa vaihtelua muuton keskellä. Nythän ollaan jo valmiit...tavallaan. Osa tavaroista roudattiin appiukon luokse, ne ovat lähinnä minun ompelutarvikkeitani. Nyt on aikaa sitten rakentaa tuonne yläkerran aulan kaappiin minulle ompelupöytä. Sen jälkeen homma etenee niin, että tarvikkeet tulee tärkeysjärjestyksessä tänne ja laatikko kerrallaan ommellaan tyhjäksi. Toki täällä jo on kankaat laitettu nätisti kaappeihin mutta muut tarvikkeet ovat missä sattuu.


14 kommenttia:

 1. Kivan näköiset. Minä menin sieltä, missä aita on matalin, eli leikkasin vanhasta parittomasta villahansikkaasta sukat tuolinjaloille ;) Sopivasti neljä sukkaa tuolille ja yksi varalle.

  VastaaPoista
 2. Onpa söpöt huonekalusukkaset:) Hyvää heinäkuuta Melissa.

  VastaaPoista
 3. Onpa nuo somat :) Ei ole tullut mieleenkään, että myös huonekaluille voisi sukkia tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tehdä, ja monet tekee tuolien alle, etteivät naarmuta lattiaa.

   Poista
 4. Voi miten ihanat! Ja tosi kiva idea vielä, jos se sisältääkin asiaan kuuluvia ompelutarvikkeita! Voi että, niin söpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt onkin hankalin vaihe kun pitää korit hankkia tuohon hyllyyn mutta oikean kokoisia ei löydy mistään. Onkin mahdollista, että ompelen ne korit vanhoista farkuista.

   Poista
 5. Ihan loistava idea! Just harmittelin, kun meillä ne huopatarrat aina irtoo. Mutta nää varmasti pysyisi. Ja saa ihanasti koti väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä monet tekee ihan tuoleillekkin juuri tuosta syystä, että huopatarrat irtoilee..

   Poista
 6. Onpas suloiset! Mahtava idea, jota voisi hyödyntää muissakin paikoissa! :) Kekseliästä!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!