torstai 12. heinäkuuta 2018

Pihan sohva sai uuden päällisenOlen aikanani tehnyt meidän aikaisemman asunnon parvekkeelle lavojen päälle patjat, vanhoista patjoista, jotka päällystin farkuilla ja koska meille rantautui kaapista toinen iso patja, jolla emme tee mitään, päätin päällystää sen toisen lavan päälle. Päälystämisessä käytin jälleen tuunausjätettä, jota on kertynyt vuosien saatossa aika isot määrät. Nyt ei farkkujen tuunausjätettä ole kuin muutama suiro. jotka menee ihan eri tuunaukseen, kunhan saan aikaiseksi moisen.

Ompelu ei ole mitään helppoa ja oli suuria vaikeuksia saada erittäin painava päällinen laitetua patjan päälle. Koska farkut kuitenkin venyy ja paukkuu, niin sekin toi oman juttunsa hommaan. Vaikka kuinka mittaili, niin silti oli päällinen miten sattuu. Lopputulos on tyydyttävä, sormissa komeat vesikellot mutta fiilis on korkealla, sillä sain vihdoinkin tämän projektin valmiiksi, jota olen suunnitellut koko tämän muuton ajan. Eilen olikin ihanaa ottaa kunnon asento sohvalla, laittaa Netflix päälle ja pötkötellä ja katsella leffaa. Eipä muuta tarvita...Paitsi jäätelöä.

Patja on joku vanha patja, joka on kulkenut meidän mukana monet vuodet ja farkkujen alkuperä on Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto. En valitettavasti laskenut, kuinka monet farkut menee täysimittaisen patjan päällystämiseen, varsinkin kun palasia on valtavan monta. Vaikka homma olikin hankala ja takkuinen, niin olen varsin tyytyväinen tähän hommaan. Alan olla tyytyväinen myös muuten pihaan vaikka se tulee tästä muuttumaan kun saadaan porttia ja aitaa väsättyä, ehkä vasta ensi vuonna mutta kuitenkin.
14 kommenttia:

 1. Näyttää kotoisalta ja mukavalta oleskelupaikalta! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi houkuttelevan näkönen ja upea nurkkaus!

  VastaaPoista
 3. Ihana nurkkaus, eikö tuo ole aika lailla samantapainen kuin edellisen kodin parvekkeella? Kutsuu viihtymään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu, mutta se partsin sohva oli yhdelle henkilölle ja ihan matala. Tääs on tosi iso sohva. Noi meidän parvekkeen sohvaosat ovat nyt tuossa pöytänä :D

   Poista
 4. Tulipa tosi kiva! Nuo farkkutilkut miellyttää mun silmääni. Ihana pieni nurkkaus :)

  VastaaPoista
 5. Vau. Eipä ole tullut farkkukankaalla päälystettyjä sohvia vastaan. Hieno idea.

  VastaaPoista
 6. Onpas taas runsaasti ihania ja värikkäitä kuvia! Tykkään kovasti kun niitä on paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään laittaa paljon kuvia :) Ja katsella paljon kuvia...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!