keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Ompelutila pystytetty - Lumppis-projekti aloitettu


No niin, vihdoinkin se on saatu kyhättyä, nimittäin minun ompelutilani. Jee, mahtavaa....Tai sitten ei, nimittäin ei toimi niin ei toimi. Väliaikainen ratkaisu tämä onneksi vain onkin ja kun vanhempi tuosta muuttaa pois niin saan hänen huoneensa työtilakseni. Sitä ennen on vain kyettävä ja kestettävä tätä touhua ihan näin. Toinen ongelma on se, ettei minun tavarat mahdu tähän asuntoon. Iso määrä työmateriaalia ja työtarviketta on vielä appiukon luona ja kaikkea ei saada tänne vaikka mitä tehtäisiin. Ärsyttävää...

Siitä huolimatta yksi laatikko, jossa on Lumppis-projektin juttuja on tuotu tänne, jotta saan aloitettua tätä hommaa edes vähän ja sieltä valitsin kaksi raatoa, joista tein yhden kivan kotiasun. Mekko on löytynyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja t-paita taas on äitini antamia materiaaleja. Mekon on joku itselleen tehnyt, enempää en mekon valmistuksesta sano mutta purkasin koko mekon osiin ennen kuin ompelin sen taas kiinni ja kiinni myös t-paitaan, jonka myös ensin ompelin pienemmäksi. Nämä mekot on tosi helppoja tehdä eri vaatteista ja näitä olen tehnyt esimerkiksi juuri läjäprojektin yhteydessä aika paljon. Myyntiin on tulossa kaksi tällä tavoin tehtyä vaatetta.

10 kommenttia:

 1. Kiva, että olet jo saanut ompelutilaa! Meillä on edelleen remontti kesken mutta sain myös vähän raivattua tulevaan työ- ja ompeluhuoneeseeni nyt tilaa pöydälle ja ompelukoneelle. Saas nähdä, koska tosin ehdin ommella. Ja on raivostuttavaa, kun ei ole tilaa kaikille tarvikkeille! Toivottavasti saat pian järjestymään paremmin asiat. Minuakin odottaa karsiminen, kun en saa nyt kaikkia kankaita ja muita enää tänne mahdutettua.

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä taitava! Ihailen ihmisiä joilla riittää paloa ja kärsivällisyyttä kaikenlaiseen tekemiseen. <3 Ja tiedän tunteen, kun tilaa ei ole... Tuntuu että omat tuunausjutut karahtaa monesti juuri siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Tila on kyllä sellainen...Asunto on isompi kuin aikaisempi mutta täällä on paljon sellaista tilaa mikä on hukkatilaa...

   Poista
 3. Kiva mekko, ja kiva myös tuo ompelulunurkkauksesi:)

  VastaaPoista
 4. Kiva mekko ja vähemmän kiva tilaongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä mennään ja haetaan sitten lisää appiukon luota pikku hiljaa :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!