perjantai 6. heinäkuuta 2018

Lumppis-projekti on edelleen jäissäTämä projekti ei ole edennyt yhtään mihinkään. Hyvää on kuitenkin se, että ompelutilaa on saatu rakennettua ja tänään jos saataisiin koneet paikalleen, niin päästään vihdoin kantamaan tarvikkeita sisään. Sitten yritetään samalla löytää kaikki mitkä kuuluu tähän projektiin. Muutamia ompelulankoja ja lehtiä on tullut tänne jo, sekä kankaita mutta sakset esimerkiksi ovat jossakin piilossa vielä.

Minulla kuitenkin on muutamia kuvia, joita olen napsinut ennen muuttoa tai oikeammin ennen kuin edes tiedettiin muuton olevan edessä. Minulla oli pari pussilakanaa tuolla lumppulaatikossa ja niistä onkin tullut tehtyä aika monen monta juttua. Vieläkin sitä on vähän jäljellä ja tarkoitus olisikin hyödyntää materiaali ihan kokonaan johonkin. Näitä muita tästä lakanasta tehtyjä juttuja voi käydä vilkaisemassa täältä ja täältä. Lakanaa on käytetty myös laukun vuorina mutta postauksessa ei sitä esitellä. Tein siis testin ja ompelin farkusta ja paperikassista laukun ja tätä postausta voi käydä katsomassa täältä.
Tämän tyylinen lakana huutaa täysillä jotakin hyvin boheemia ja erillaista ja tämä jumpsuit on juuri sellainen. Kietaisua, isoa kuviota ja rentoa. Tämä on sitä minun juttua päästä varpaisiin. Ja malli on juuri sellainen, mitä voi tällainen tuhdimpikin tyttö käyttää.

Vähän nyt harmittaa, että en ole päässyt nauttimaan näistä ihanista vaatteistani ollenkaan mutta elän toivossa, että kelit vielä paranee ja voin pukea näitä ihanuuksia päälleni ja esitellä ihan kunnolla. Tasokuvana kun vaatteet eivät ihan näytä samalle kuin päällä. Tämä kaava on yksi lempikaavoistani muutenkin ja olen tehnyt tällä kaavalla niin housuja kuin haalareitakin. Rento ja kiva kaava, ei ehkä helpommasta päästä ommeltava mutta kiva lopputulos kuitenkin.
10 kommenttia:

 1. Sinä oot kyllä niin taitava tässä kierrättämisessä😍😍😍😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän ainakin kovasti. Nyt pidetään peukkuja, että pääsen tänään aloittamaan yhtä projektia :)

   Poista
 2. Upea jumpsuit! Tekisi mieli kokeilla itsekin ommella haalari :) Toivottavasti saat pian ompelutilan kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin ompelemaan vain :) Mahtavaa kesäpuuhaa, vaikka ulkosalla.

   Poista
 3. Ihana asukokonaisuus. Voi kun kesä lämpenisi, että pääsisit fillaroimaan nuo ihnuudet ylläsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit se olisi mahtavaa :) Mun pitäisi käydä ajamassa mun toinen fillari tänne uuteen asuntoon jo...

   Poista
 4. Tykkään tuosta kuosista, vaikka ruskea ei kyllä ihan olekaan oma väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin boheemi kuin olla ja voi. Ihan mun juttu :)

   Poista
 5. Ihanan näköinen. Tosi kiva kangaskin. Kiva olis ollu nähdä myös miltä näyttää päällä. Hieno taito sulla luoda tuollaisia ihanuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun tässä ehtii niin kuvataan myös päällä :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!