keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Seutu ajelua

Meillä on välillä sellainen tapa, että kun lähdetään pyöräilemään niin voidaan seikkailla ihan vain jossain asuinalueella. On kiva katsella millainen asuin alue on ja miettiä voisiko meidän porukka asua siellä. Muutama viikko sitten ajelimme Viikkiin ja Latokartanoon, kierreltiin siellä ja ihmeteltiin maailman menoa. Nämä reissut ovat tosi kivoja myöskin, ei aina tarvitse retkeillä niin, että on jokin tietty retkikohde vaan tämäkin on hauskaa puuhaa.
Reissu ei kuitenkaan mennyt ihan niin kuin suunnittelimme, vaan Härdellin pyörä hajosi. Ensin poljin lähti irti niin, että jalkaan tuli vekki, odoteltiin pappaa, joka toi apuvälineet ja haavanhoitotavarat ja matka jatkui. Poljin irtosi tosin uudelleen pariin kertaan ja lopulta poika tuskastui ja retki keskeytyi. Talutimme pyörät ensin Prismaan ja syötiin sekä huilittiin siellä ja sen jälkeen talutettiin pyörät pojan papalle. Minä ja mies pyöräiltiin kotiin, pappa korjasi sillä aikaa pyörän ja poika sekä pyörä haettiin sitten autolla kun kaveri ei oikein halunnut enää ajaa.

Reissu oli kuitenkin tosi mukava, meillä oli hauskaa, aurinko paistoi ja löydettiin kaikkea todella mielenkiintoista ja kivaa tuolla reissulla. Suosittelen todella paljon tällaista asuinalue seikkailua. Vähän erilaista ja näin tutustuu myös hyvin eri asuinalueisiin ja mitä ne pitävät sisällään. Helsingissä kun kaikki ei näytä samalta kun menee ns. alueen sisälle. Myös keskustassa on näin, monien talojen sisäpihat sulkee sisäänsä kaikkea mielenkiintoista ja nättiä.8 kommenttia:

 1. Joskus on mukava lähteä kävelylle tai pyöräilemään vähän eri maisemiin just, vaikka jollekin asuinalueelle tai lähikuntaan. Reilu viikko sitten lähdettiin Paraisille. Ajateltiin kävellä sellainen n. 2 km luontopolku ja mennä sen jälkeen pizzalle. Ei lopulta löydetty luontopolkua, mutta käveltiin maalaismaisemissa n. 6 km lenkki. Oli mukava reissu ja hyvää pizzaa saatiin. Poika sai kebabbia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti oli maistuvaa pitsaa lenkin jälkeen :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä oiva tapa tutustua lähialueisiin ja samalla saa mukavaa lenkkiä! :) Meillä on myös puolison kanssa tapana, että otetahan auto alle ja kaasutellaan johonkin uusia reittejä pitkin -samalla tulee juteltua syvällisiä. Kävellen on myös ihanaa tutustua uusiin alueisiin :)

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävely on myös tosi hyvä tapa. Mekin välillä jätetään pyörät parkkiin ja kävellään alueella.

   Poista
 3. Pyöräillen näkee varmasti enemmän ja samalla voi aistia kaikki luonnon tuoksut. Kivoja kuvia olet ottanut!

  VastaaPoista
 4. Kotiseututurismi on kivaa puuhaa. Samoin kuin liikkeelle lähteminen ilman määränpäätä.

  Ja tuollaiset pikku kommellukset kuuluu hyvään reissuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parasta puuhaa tämä kotiseututurismi. Silloin saa kaupungista enemmän irti.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!