torstai 24. toukokuuta 2018

Yöpuku+tuubihuivi=mekkoLumppis-projekti on ollut loistava tapa saada uusia vaatteita materiaaleista, jotka eivät sellaisenaan enää toimi. En voi mennä vannomaan, että tuo hauska monikuvioinen helma olisi tuubihuivi mutta muutakaan en tähän hätään keksinyt. Olen kaivanut sen Fidan Outletista aikanaan kun ensimmäisen kerran siellä kävin kaivelemassa. Yöpuvun housut ovat omani, jotka olen alunperinkin tehnyt vanhasta lakanasta. Mekko on kerran jo ollut täällä esillä ja kyseisen postauksen jutut tullaan kuvaamaan minun päälläni tämän kesän aikana.


Olen tosi innoissani siitä, että näin saan hyvin helposti sekä halvasti toteutettua tätä keräilyharrastustani. Tästä mekosta tuli juuri sellainen mikä on täysin tyyliäni ja tykkään mekosta todella, todella paljon. Mekon kaava on tuttu Burda 5/13 lehdessä oleva kaava. Tämä on yksi luotto kaavoistani ja jokainen mekko näyttää ihan toiselle vaikka samalla kaavalla teen. Kaava on helppo toteuttaa ja on näyttävä vaikka on yksinkertainen.

Helsinkiä luonnehditaan useasti betonilähiöksi tai kivikyläksi. Helsinki on paljon muutakin kuin noita kahta. Minun Helsinkini näyttää aivan erilaiselle mitä puhutaan. Olette täällä blogissani saaneet monesti nähdä mitä kaikkea Helsingissä oikein on. Nyt näette läehiön, joka on ihan meidän kodin vieressä, pyöräreissun päässä. Oli pakko käydä täällä pyörähtämässä kun viimeisiä hetkiä sutaan kulmilla. Kaikki lähiöt eivät siis ole samanlaisia täällä. Ei myöskään se lähiö, jonne nyt muutamme. Se on matalasti rakennettua aluetta. Paljon ollaan sielläkin pyöräilty eikä koskaan uskottu, että sinne muuttaisimme joskus. 


Mukavaa torstaita kaikille!

-Melissa-

10 kommenttia:

 1. Hauska projekti tuo lumppis.

  Helsinki ei todellakaan ole pelkkä kivikylä. Löytyy merenrantaa, puistoja ja metsiä. Ja vaikka mitä muutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Täällä on niin paljon kaikenlaista, myös maaseutua :)

   Poista
 2. Se on kyllä tosiaan yllättävää kuinka lähellä Helsinkiä loppujen lopuksi löytyy ihan kunnollista maaseutua maatiloineen - siellä vain harvemmin ei-paikkakuntalainen tulee kierreltyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on juuri näin. Helsinki on upea kaupunki, jossa on kaikkea mahdollista.

   Poista
 3. Kiva projekti:)
  Helsingissähän löytyy vaikka mitä, ja mikä siellä on ihanaa on se että on paljon luontoa kaupungissa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Helsinki on hyvin monimuotoinen kaupunki ja itse ainakin nautin tästä kaupungista todella paljon.

   Poista
 4. Ihana mekko! :) Ja Helsingissä on todellakin vaikka mitä. Viime kesänä ihastuin Vallisaareen http://nytheti.blogspot.fi/2017/08/vallisaari.html. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana hame! Tuo kuva missä pyörähdät näyttää niin kauniilta kuin hameen alla olisi iso vannealushame <3 Näytät ihan sadun prinsessalta tuossa kuvassa.

  Helsinki on upea ja kaunis kaupunki. Olen itse alkanut ymmärtää sitä vasta kasvettua aikuiseksi. Lapsena ja nuorena pääkaupunki tuntui ihan "tuppukylältä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tuli sellainen kommentti, että posket punastui :) Kiitos kovasti kauniista kommentista...Itseään kun ei niin nää kauniina.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!