lauantai 19. toukokuuta 2018

Penaali aina mukanaMinun yksi tärkeimpiä apuvälineitä työssäni on kalenteri sekä penaali mutta minulle on ollut suuri ongelma se, että ne pysyisi aina lähekkäin ja niitä ei tarvitse etsiä mistään. Joten kun omepelin penaalin itselleni, ompelin siihen myös kuminauhan ja näin penaali on aina kalenterissa kiinni. Nyt voin missä tahansa kirjata työvuorot ja muut menot nopeasti, ilman, että koko reppu pitää kääntää ylösalaisin.
Penaali on ommeltu jostain Ikean tilkkurullassa olevasta tilkusta ja kuminauha on jokin yli jäänyt pätkä. Penaaleita voi tehdä tilkuista erilaisia, ei tarvitse olla välttämättä tällainen mutta suosittelen vahvaa materiaalia, sillä muutoin materiaali kuluu loppuun aika nopeasti kun penaalin otaa pois kalenterin ympäriltä ja laittaa taas takaisin. Tämä on helpottanut kyllä omaa elämää paljon  ja vaikka olenkin sellainen, että hetken olen innoissani jostain niin tämä on ollut käytössä jo koko vuoden.

Mitään valtavaa määrää ei tähän penaaliin mahdu mutta ihan riittävästi kuitenkin. Itselläni on kolme eri väristä yliviivaustussia, kuulakärkikynä, lyijykynä ja kumi. Ne riittävät minulle erittäin hyvin ja penaali on täynnä. Toki voi tehdä isompiakin jos on tarvetta mutta näillä pärjää hyvin.
Nautinnollista lauantaita kaikille!

-Melissa-

12 kommenttia:

 1. Ärsyttävän yksinkertainen, ja siksi niin loistava idea!! Kiitos taas tästäkin! :D

  VastaaPoista
 2. HIeno penaali,ja kiva idea yhdistää se muistikirjaan:)

  VastaaPoista
 3. Tosi kätevä, sillä saman ongelman kanssa täälläkin painitaan, että vihko ja kynäpenaali aina hukassa, vaikka päivittäin käytössä. Tässä ne kulkevat näppärästi samassa paketissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hyvä tapa pitää molemmat niin, ettei tarvitse etsiä kumpaakaan. Löytyy nopeasti :)

   Poista
 4. Tämä on tosi hyvä malli penaaliksi tai muihinkin tarkoituksiin! Onko tuossa sinulla vuori tai/ja miten olet ommellut nuo päätysaumat eli onko tyyliin saumuriommel vai jotain kanttinauhaa lisäksi vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vuorta, vain suoraommel sekä huolittelu, ettei purkaudu. Mutta toko voi laittaa vuoren jos haluaa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!