keskiviikko 30. toukokuuta 2018

HerttoniemenrantaHertsikka, mitä kaikkea se tuokaan mieleen? Ei minulla ainakaan ensimmäisenä tule mieleen, että siellä olisi mitään kiinnostavaa tai kivaa. Viime vuonna meidän pyöräretkellä ajoimme Herttoniemen läpi ja mielipide paikasta kyllä muuttui. Toki kaikki alueet tuolla ei ole samanlaisia ja kohtia missä itse en näkisi itseäni asumassa löytyy varmasti paljon mutta tässä Herttoniemenrannassa voisin asua hyvinkin. Se on ihan meren tuntumassa ja olisi kiva seurata veneitä ja kävellä rantabulevardia pitkin. Hassuinta oli se, että meillä tuuli ja oli kylmä mutta rannalla ei tuullut paljoa ja oli lämmin. Outo yhdistelmä.
Tultiin tänne kävelylle ja tutustumaan ranta-alueeseen ja tietenkin kuvaamaan uutta toppiani ja muutenkin asuani, johon kuului Kierrätyskeskuksesta löytyneet housut, trikookuteesta virkattu laukku sekä itse tehty huivi. Toppi on tehty Burda easy v/s 2017 lehden kaavalla. Tässä lehdessä onkin paljon kaikkea kivaa, jotka olen suunnitellut toteuttavani tämän kesän aikana, jos vain saan ompelutilan nopeasti kasaan.
Kngas on ostettu kauan sitten kun asuimme vielä Turussa, ei ole mitään muistikuvaa mitä siitä on pitänyt aikanaan tehdä mutta nyt siitä tuli toppi ja hyvä toppi tulikin. Tämän tyylisiä kankaita käytän todella vähän, huiveja yleensä olen tehnyt mutta nyt kokeilin toppia ja siitä tuli ihan kiva, vaikka vilisee virheitä. Aina kun ei homma mene niin kuin sen on suunnitellut. Onneksi tätä käyttää vain minä. 

Asu:

Housut: Kierrätyskeskus 3€
Toppi: itse tehty
Laukku: trikookuteesta virkattu
Huivi: Itse tehty
Rannekorut: tuunatut

Jos haluat katsella kuvia laukusta ja huivista, klikkaa linkkiä ja jos haluat tietää miten rannekorut on tehty pyydän klikkaan jälleen linkkiä!

Asustani tuli oikein kiva ja varmasti tämän kesän aikana tulee tätä käytettyä enemmänkin, omaa tyyliäni tämä ei edusta mutta ei sekään haittaa, välillä on ihan kiva pukeutua vähän aikuismaisesti. Tykkään myös todella paljon topin mallista, se on enemmän tyyliäni kuitenkin vaikka kangas ei olekkaan. Toppi muuttuu myös helposti eri näköiseksi kun vaihtaa materiaalia. 

Vinkki:
Laukun voi tehdä ihan omista vanhoista trikoovaatteista, leikkaamalla ne kuteeksi ja virkkaamalla laukun, valmista kudetta ei tarvitse ostaa. Näin saa halvemmalla tehdyn laukun. Ja ei haittaa vaikka vaate olisi reikäinen tai on tahroja, jotka eivät lähde pois. Kaikki piiloutuu virkkuukuvioon.


Ihanaa keskiviikkoa!

-Melissa-

14 kommenttia:

 1. Tuo hertsikan ranta on upea paikka, etenkin näin kesäisillä keleillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, täällä Helsingissä on kyllä paljon kauniita asuinalueita.

   Poista
 2. Vau miten taitava oot käsistäsi, toi toppi on upee! ja kauniita kuvia 😊

  VastaaPoista
 3. Tuosta topista saa varmasti monta eriaista variaatiota kangasta vaihtamalla. Tosi kiva malli, ei ihan jokapäiväinen. Harmi että meidän kirjastoon tulee enää Burdaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :/ Koitin katsoa Burdan sivuiltakin, jos olisi siellä ladattavana mutta eipä ollut...

   Poista
 4. Onpa ihana pusero! Tahtoo tuommoisen! Ja tuo kassin myös!

  VastaaPoista
 5. Kiva näköistä tuolla, en olekaan siellä ollut. Kiva on myös asusi:)

  VastaaPoista
 6. Herttoniemen on kyllä nätti paikka. Sun pukeutuminen on kivaa ja persoonallista. Itse tekemällä saat just oman näköisiää. - Katta/ Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hertsikka on tosi nättiä aluetta. Tykkään tosi paljon. Totta, että itse tekemällä saa juuri sellaisia vaatteita kuin haluaa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!