keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Viirit farkustaAina sitä luulee, että parveke on kunnossa mutta ei sitten olekkaan, vaan saa päähänsä mitä vielä se parveke tarvitsee ollakseen lähempänä sitä parveketta, joka kuvaa minun sieluani, minua itseäni. Ei siis auttanut muu kuin hypätä lumppulaatikkoon kaivelemaan ajatukselle vaihtoehtoja.
Olen kerännyt kestokauppakassiin kaikki farkkujen jämät mitä tuunauksista on jäänyt jäljelle. Näistä jämistä on tarkoitus tehdä erilaisia juttuja vaatteista muihin asioihin. Tällä kertaa valitsin farkkujen yläosia, joita jää aina jäljelle kun helpointa on käyttää lahkeet. Leikkasin noin 10x20cm kokoinen pala, se on aika hyvä koko viiriin. Viirit yhdistin sisäsauman osilla (niitä jää myös valtavat määrät yli tuunauksissa).

Mies yleensä motkottaa valtavasta farkkuvuoraamisesta mutta tällä kertaa oli ihan hiljaa ja kun laitoin viirit parvekkeelle niin tykästyi kovasti. On niin meidän tyyliset nuo nyt. Muita materiaaleja ei edes kannata ajatella meidän parvekkeelle. Farkku on siellä muutenkin vallitseva osa, niin nämä viirit toimii hyvin.
Olen jo tyytynyt siihen, että parveke elää meidän mukana ja sinne lisätään joka vuosi jotakin pientä aina. Se ei ole koskaan niin valmis mitä haluaisimme. Nytkin suunnittelen jo seuraavaa ajatusta, sillä ainakin tyynyjä tarvitsen lisää...Tarvitsen aina lisää tyynyjä ja mies ei oikein siitä ideasta koskaan tykkää.


Mukavaa päivää kaikille!

-Melissa-

14 kommenttia:

 1. Hei, tuohan on hauska idea! Minua kiinnostaisi tietää, onko sulla noissa tuolla taustalla vielä joku kangas, vai ihan muutenko on tuo koneommel viirien reunoissa? Ja noista reunoista vielä kysyisin, että jouduitko rispaannuttamaan reunoja vai menikö ne jo muutenkin sopivasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kaksi farkkuviiriä yhdessä. Tulee tukevampi niin. Pesin ne kun oli valmis viirinauha ja siistin reunat ja silitin ne ennen kuin laitoin kiinni seinään.

   Poista
 2. Näillä korvaa hyvin jo serpentiinit ja lastenhuoneeseenkin sopii koristeeksi!

  VastaaPoista
 3. Oi, onpas hauska ja kekseliäs idea! Tykkään viireistä ja haluaisin pojan huoneeseen koristeeksi sellaiset. Tässähän olisi ideaa siihen :)

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. No olipas kiva oivallus! Ja farkku on aina niin hot jotenkin! Sopii moneen paikkaan nuo viirit!

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva tapa koristaa! Ja tähän käy ne pienemmätkin kankaanpalat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tähän käy pienemmätkin palat ja voi olla minkä mittainen tahansa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!