torstai 5. huhtikuuta 2018

Suklaasydän muffinit


En oikeastaan tiedä mitään niin ihanan herkullista kuin suklaasydän muffinit. Näyttävyyttä tuikitavalliseen muffiniin saa kun paistaa ne kahvikupessa ja tarjoilee kermavaahtohatun kanssa. Helppo, yksinkertainen mutta aika ihanan suloinen kahvipöydän kuningatar. Kun muffinin sisällä on vielä ihana sula suklaasydän on jälkiruoka todella yllätyksellinen. 
Nämä muffinit on tehty dumlemuffinien reseptillä, mikä on todella helppo ja voi käyttää dumlen tilalla vaikka joulusuklaita tai sitten suklaamunia. Kaikenlaiset konvehdit käy näihin. Maku muuttuu hiukan sen mukaan mitä suklaata sisälle laittaa. Itse tykkään käyttää niitä suklaita mitä sattuu olemaan, ei tarvitse mennä erikseen ostamaan jotain tiettyä.

Meillä maanantai sujui hyvin hävikkiruoka hommissa. Saatiin kivasti pääsiäissuklaita pois nurkista kun laitoin niitä muffineiden sisälle. Myös pääruoka oli hävikkiruokaa ja todella herkullista ja sellaista mitä voisi tarjoilla hyvin vieraille. Teen siitä erikseen postauksen jossakin kohtaa. 
Pakastin on loistava keksintö ja kaikenlaiset juhlat on hyvä syy tyhjentää sitä. Löytyi meinaan sieltä kaikenlaista mitä saatiin hyödynnettyä maanantain ruokapöytään.

Yksi ihana asia tässä herkkuhetkessä oli myös se, että kaikki astiat on hankittu kirppareilta. Suloiset hopeahaarukat ovat viimeksi löytyneet Lanttilasta. Lanttila on oiva pakka tehdä monenlaisia löytöjä. Suloiset valkoiset kahvikupit on löytyneet muutama vuosi sitten Kierrätyskeskuksesta. Ne on hankittu pelkästään muffinivuoka astioiksi. Niitä vain oli kolme, joten tarvitaan samantyyppisiä pitsisiä lisää. Silloin voi hyvin tarjoilla myös vieraille näitä ihania muffineita. Toki, jos ei halua kuppeihin laittaa niin silikonimuffinivuoat ovat erittäin hyvä vaihtoehto ja niinkin tulee kauniita ja näyttäviä muffineja.Ihanaa torstaita kaikille!

-Melissa-

10 kommenttia:

 1. Ihana ohje! Ja niin kauniisti tarjoiltu. Tämän minä nappaan talteen.
  Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
 2. Enpä ole tajunnut että muffinsseja voi paistaa kahvikupeissa! Ihana idea ja pakko kyllä kokeilla <3

  VastaaPoista
 3. Ooh ja slurps! Ihana ohje ja tarjoiluidea. :)

  VastaaPoista
 4. No nam! Ihana idea tarjoilla muffinssit kahvikupeista :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!