lauantai 14. huhtikuuta 2018

Muita ihania- blogin syyssukatKevät on tullut Suomeen, linnut palaa, kärpäset heräilee, kukkiakin näkee jo siellä täällä. Siksi esittelenkin viimeiset villasukat, jotka tänä keväänä olen tehnyt. Pikku lankakeriä ilmestyy koko ajan joka puolelta. Keräsin pieneen koriin kaikki pikkuruisimmat kerät, jotka nyt haluan tehdä pois. Tuon korin tuotoksia on täällä jo paljon nähty mutta nyt yritin epätoivoisesti saada loput pois mutta se jäi haaveeksi, edelleen korissa kaunistaa monen monta pikkuista kerää. Vaikka nyt sanon, että tämän kevään sukat on tässä niin tiedän, että jossakin kohtaa otan seuraavat sukat puikoille ja teen lisää sukkia.
Tämän kevään aikana olenkin neulonut todella monet parit sukkia, oikeastaan koko vuoden saldo on aika iso verrattuna muihin vuosiin. En ole ennen näin monia neulonut, tai en muista neuloneeni näin monia pareja koskaan. Sukat ja lapaset ovat ihan paras tapa tuhota lankaläjiä kotoa. Nuo pienet langat kun vievät ihan liikaa tilaa koreista ja laatikoista.

Näihin sukkiin valitsin muita ihania -blogin syyssukat, koska poikkeavat niin täysin niistä sukista joita yleensä teen, tein myös pari muutosta sukkiin. Ovat pienemmät ja yksi kuvio on erilainen ja kantapää on tavallinen kantapää. Muutoin tein kokonaan ohjeen mukaan. Sukka on helppo tehdä vaikka näyttää monimutkaiselle. Näistä sukista tykkää tosi paljon.

Neulominen on kyllä mahtava stressin poistaja. Se poistaa hyvin myös ärsytystä ja hoitaa aivoja. Toki myös kaikki muukin kädentaidot tätä tekee. Itselläni tuo hoitava vaikutus tulee ompelusta helpoiten mutta välillä tarvitsen toisenlaista tekemistä, jotta saan hoidettua omaa mieltäni. Minulle ei riitä ihan se, että lähden retkeilemään tai urheilemaan. Toki ne virkistää ja niistä tulee mahtava fiilis mutta kun tarvitsen jotakin jytyä aivoihin niin kädentaidot on sitä mitä tosiaan tarvitsen. Ihan parasta ajanvietettä...
Mukavaa lauantaita!

-Melissa-

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkään näistä tosi paljon. Tykkään muutoinkin Muita ihania- blogin ohjeista.

   Poista
 2. Ovatpa hienot! Itse selviän juuri ja juuri raitasukista, vaan pitäisiköhän kuitenkin koittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Ohje on helppo ja silti tulee näyttävät sukat.

   Poista
 3. Nuo sukat varmasti piristää ankeimmankin syyssään keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin sen ajattelen. Tulee ihan eri fiilis kun on nuo sukat jalassa :)

   Poista
 4. Hienot sukat. Villasukkia ei voi koskaan olla liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Totta, villasukkia ei ole koskaan liikaa :)

   Poista
 5. Tosi kivat sukat olet kutonut! :) Itse olen kutonut tasan yhdet sukat kuudennella luokalla. Ajattelin vuoden alussa, että kutoisin sukat, mutta vielä en ole saanut aloitettua ja voi olla, että kantapään kanssa saattaisi tulla haasteita. Ehkä syksyllä. Langatkin olisi valmiina! ;) Kudoin joulun paikkeilla säärystimet ja laitoin blogiinkin ohjeen niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Novitalla on hyvä sukkaohje, kuvallinen ja videoitakin on paljon, joista on hyötyä. Itse opin neulomaan sukat tuon Novitan kuvallisen ohjeen kanssa. Kannattaa vain lähteä kokeilemaan.

   Poista
 6. Todella kivat! Kuin irtokarkkipussi sukkien pinnalla! :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!