sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Kauneimmat villasukat - Jäämeren velhoOnko mikään niin ihanaa, kuin aloittaa aamu kuppikakulla ja heräillä ihan hitaasti ja rauhallisesti? Villasukat jalassa, rakkaat vierellä. Lueskella ihania vanhoja neulelehtiä ja unelmoida uusista ihanista neuleista. En tiedä mitään niin ihanaa aamua. Mihinkään ei ole kiire, mitään ei ole pakko tehdä, vain kölliä rauhassa ja nauttia olosta. Voin kuulla pakkasen kiukkuisen koputuksen verhojen takana, tunnen miten aurinko kutittaa nenääni ikkunasta. Voin aistia jäämeren hyytävän syleilyn.
Olen onnellinen kun olen omassa kodissa lämpimässä ja miten ihanasti uudet, kauniit villasukkani lämmittävät minua kokonaan ja voin näyttää kieltä inhalle pakkasukolle.

Mieheni osti jokin aika sitten aivan ihanan Kauneimmat villasukat- kirjan ja olen tehnyt nyt ensimmäiset ihanuudet. Jäämeren velho- sukat ovat niin upeat ja niistä huokuu jäämeri, tai ainakin minusta. Jouduin muokkaamaan ohjetta, jotta sopisivat paremmin tällaiselle pikkujalkaiselle ihmiselle. Muutin myös sukkaosan kuviointia, ohjeen kuvio oli jalkaani liian raskas.

Ihanan kuppikakun voi toteuttaa niistä tarvikkeista mitä sattuu kaapissa sillä hetkellä olemaan, ei tarvitse sitä varten kauppaan lähteä. Tämä kuitenkin tarkoittaa sitä, että kaapissa on vähintään jauhoja, kaakaota ja voita. Muuta ei tarvita. Välillä voi aloittaa päivän eri tavalla kuin normaalisti. Tänä hiihtolomalla ei olla tehty mitään normaalisti. Tai siltä ainakin tuntuu.

Ihanaa päivää kaikille!

-Melissa-

18 kommenttia:

 1. Todella kauniit, ja ihanan pitkät, villasukat - hitaat aamut ovat parhautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään pitkistä villasukista kaikkein eniten :)

   Poista
 2. Todella kauniit, romanttiset sukat tuli! Ja ihanat kuvat myös! :)

  VastaaPoista
 3. No nyt on kauniita kuvia <3 Ja siis mikä ihana koiruus se sieltä kurkisteleekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaksi tuommoista ihanaa tipsu tyttöä :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja kauniit sukat! Iloisia pakkaspäiviä!

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat! Itse neulon tällä hetkellä yksivärisiä sukkia ohuesta langasta. Tekisi jo mieli tehdä jotain muuta. Tämän postauksen kuvat ovat kauniita ja tunnelmallisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsellä myös kesken täys pitkät yksiväriset sukat ohuella langalla...Saapi nähdä miten pitkään ovat kesken. Ei pysty tekemään niitä :D

   Poista
 6. Ihania kuvia ja sukkia! Menin mielikuvissani talviseen Pariisiin. :)

  VastaaPoista
 7. Niin kauniit sukat - ja kauniit kuvat:)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!