tiistai 2. tammikuuta 2018

Sukkia tilkuista

Palaan viime vuoteen sen verran, että te innostuitte yhdestä asiasta todella paljon ja se oli minun sukkaprojektini. Olin selannut eri tapoja tehdä sukkia ompelemalla ja päädyin kolmeen tapaan, jotka esittelin täällä. Sukkien tekeminen on jäänyt päälle ja niitä tehdään koko ajan jos vain tilkkuja jää. Sukkia on tullut tehtyä eri materiaaleista ja opittu entistä enemmän sukkien sielunelämästä.
Ei taida olla mitään mitä ei ompelemalla voisi toteuttaa.
Kuvissa on kahta erilaista materiaalia, omat sukkani on glitterpintaista trikoota ja Härdellin sukat on tehty keinokarvasta. Keinokarva ei juurikaan veny, joten siihen kannattaa tehdä kaavat kyllä ihan jalan mittojen mukaan. Omat sukkani taas on niin venyvää, että jouduin niitä pienentämään sovituksen jälkeen.

Nämä sukat on pitänyt monet kerrat esitellä täällä blogissa mutta aina se on vain jäänyt, oikeastaan noita postauksia viime vuodelta on jäänyt monen monta tekemättä ja kohta blogi täyttyy niistä. Tämä on bloggaajan ehkä isoin ongelma, että osa ideoista jää roikkumaan jonnekkin puoleen väliin. Minulla on myös tehtynä valmiiksi monen monta postausta, joita en ole saanut kuitenkaan vielä julkaistua. Vanhin on vuodelta 2014. En tiedä kannattaako koko postausta ikinä edes julkaista kun on niin vanha.Mukavaa päivää!

-Melissa-

10 kommenttia:

 1. Ihan huippuja! Kotisukat, unisukat... Keksisin vaikka mitä, kun vaan osais ommella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä ei kauheasti tarvitse osata ommella. Ja tekemällä oppii...

   Poista
 2. Noi keinokarvasukat on ihan ehdottomat! Voi kun osaisin ommella niin tekisin pienemmälle pojalle ihan heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovatkin kovassa käytössä meidän pikku ukkelilla :)

   Poista
 3. Ihan huippu hienot noi sukat. Täytyykin katsastaa jossain vaiheessa postauksesi sukista. Alkoi todella kiinnostamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tää oli tosi hauska projekti ja oli ihme, että sain keskityttyä niin, että sain koko projektin valmiiksikin :D

   Poista
 4. Kauniit pitsireunaiset sukat. Vau, mikä eläinkuosi. Minullakin on postauksia postaamatta aika paljon, mutta aina saan uuden idean ja postaan sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo postausideoiden tulva on välillä todella suuri...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!