perjantai 22. joulukuuta 2017

Pikku Molla

Tässä siivotessa, tein elämäni ensimmäisen nuken. Työpisteellä pyöri vanhat valkoiset farkut, vanha puuvillapaita ja neulepaidan palasia. Näistä tein nuken, itselleni kun nuket ei ole meillä se juttu ollenkaan koskaan ollut. Molla saa olla rauhassa olohuoneessa. Lämpimästi puettuna nauttia olostaan. Nukke onkin vallattoman suloinen ja saa lähteä minun mukaani ihan joka paikkaan tästä lähtien. Oli sitten millainen reissu tahansa tulossa.
Nuken kaava löytyy Burda 10 / 2017 lehdestä ja on aika helppo tehdä. Mukailin hieman kaavaa ja vaihdoin tupsut karvatupsuihin. Karvatupsut on niin helppo tehdä itse, ettei kannata ostaa valmiita. Olen muutama vuosi sitten julkaissut ohjeen turkistupsun tekoon. Linkkaan sen vielä tähänkin niin saatte napata omaan käyttöön.
Niin kuin huomaatte, että vanhoista vaatteista ei tule vain uusia vaatteita, vaan kaikenlaista voi tehdä, kuten nyt leluja, kattaukseen kaikkea ihanaa, sisustukseen...Mitä vain ikinä keksii tehdä. Ei kauheasti kyllä tarvitse kankaita ostaa.
Mukavaa päivää!

-Melissa-

14 kommenttia:

 1. Onpa suloinen <3
  Molla oli aikoinaan yksi mun lemppareista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole koskaan välittänyt nukeista. Eikä kyllä lapsetkaan...En tiedä mistä moinen johtuu.

   Poista
 2. Todella mahtavaa keksiä tällaista :3 todella suloinen. Itse nuorempana en niinkään ole leikkinyt nukeilla :D

  Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ei nuket ollu mun juttu ollenkaan, autot ja aseet oli mun leluina :D

   Poista
 3. Söpö! Meidän koirat varmasti tykkäisivät Mollasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon mahdollista. Meidän koirat tykkää myös :)

   Poista
 4. Voi miten suloinen♥ Vanhoista vaatteista saa kyllä tehtyä vaikka mitä kivaa, ja onkin aina yht ihanaa lukea postauksia siitä, miten jotain vanhoja vatteita tai muita juttuja on hyödynnetty :') Pitääkin käydä lukaisemassa toi karvatupsun ohje, sillä en raaskisi uutena ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata kyllä ostaa kun tupsun tekeminen on todella helppoa. Vanhoista vaatteista on myös haasteellista valmistaa uusia vaatteita ja se siinä juuri on mielenkiintoista.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!