maanantai 4. joulukuuta 2017

Kun flunssa kaataa sänkyynNyt kun baseni on aktivoitunut, niin saan kaikki mahdolliset taudit helposti. Ei auta mitkään apukeinot vaan yhden flunssan jälkeen voin saada seuraavan ja seuraavan. Voin olla pitkään kipeänä ihan tavallisessa flunsassa. Mutta sängyn pohjalla on kiva kirjoitella blogia ja nauttia muista asioista, kuten leffoista ja jäätelöstä. Pukeutua pehmeisiin, lämpimiin vaatteisiin ja nautiskella elokuvatarjonnasta. Näiden kuvien ottamisen aikaan en vielä ollut kovin kipeä mutta tällä hetkellä en saa puhua enkä kauheasti muutenkaan puuhata mitään...Kurjaa. Minulle, joka kuumeisenakin ompelee ja hääräilee kotona minkä ehtii. Nyt ei saa!

Mutta mitä silloi kun on kipeä voi tehdä itselleen, jotta olo olisi nautittavampi? Minulle se on lämmin suihku, pehmeät ja lämpimät vaatteet ja jäätelö. Nytkin kurkku niin kipeä, että vain jäätelöä pystyy syömään. Jos olisi kylpyamme, voisin olla siellä monta tuntia pötköttelemässä. Vesi saa minut niin hyvälle mielelle ja tulee terveempi olo lämpimässä vedessä. Ja kun on siinä vaiheessa, että ollaan terveiden kirjoilla niin sen jälkeen on ihana tehdä jälleen kuorinta-aine ja pestä kunnolla sairaus pois iholta. Se on niin ihanaa...

Kuvissa keskiössä on minun ihanat, pehmeän pöörröiset ylipolvensukat, minun ihan lempparit ja samaa pehmeyttä löytyy neuletakissani, joka on hankittu Kierrätyskeskuksesta. Tarjoiluastia sekä kahvikuppi on myös Kierrätyskeskuksesta. Farkkupalli on tehty itse ( esittelen myöhemmin kunnolla) sekä koiran paita on tehty vanhasta villapaidasta.


Mukavaa alkanutta viikkoa!

-Melissa-

16 kommenttia:

 1. Ompas söpöt villasukat kuvissa! Paranemisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tosi ihanat. Tulee vain vähän käytettyä kun en millään raaski käyttää näitä :D

   Poista
 2. Pikaista paranemista sinulle, ja toivottavasti saat basenkin kuriin jotenkuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan tuo lääkehoidon muutos purisi nopeasti. Elimistöllä kestää jonkin aikaa kuitenkin aina tottua uusiin lääke määriin. Minulla ainakin.

   Poista
 3. Paranemisia!

  Tosi kivat ylipolven sukkaset :)

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista sinulle <3 Jäätelö on ehdottomasti paras lääke vaivaan kuin vaivaan.

  VastaaPoista
 5. Kurjaa, että olet kipeänä! Sehän siinä juuri on hankalaa, että pitäisi malttaa kunnolla levätä, jotta toipuisi. Samat huvit on mullakin kipeänä; pehmeät vaatteet, leffat ja herkut :)

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tilanteessa pitäisi olla malttia olla myös puhumatta mutta puhuttua tulee silti koko ajan :)

   Poista
 6. Kipeenä on kyllä kurjaa, toivottavasti flunssakierre katkeaa pian! Onneksi on sentään jäätelöä :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!