torstai 21. joulukuuta 2017

Käsityöblogien joulukalenteri 2017 - Luukku 21Ihana ja luova joulukalenteri on avautunut 1.1.2017 jälleen. Ensimmäinen kalenteri luukku avattiin vuonna 2013 ja sama traditio on jatkunut sen jälkeen. Vuosiin mahtuu monen monta upeaa ideaa ja monen monta upeaa blogia ja tämä vuosi ei muuta sitä. Mahtavia juttuja löytyy jokaisesta luukusta ja kaikki luukut laitan teille tänne, jotta voitte käydä ihailemassa tai sitten nappaatte ideat talteen ja teette ohjeiden mukaan ihania juttuja. Aikaisempaan blogien esittelyyn pääset tästä. Tuosta linkistä löytyy myös reseptit leivonnaisiin, joiden kuvia näkyy tässä postauksessa. Suklaan resepti löytyy tästä.  Mukavia lukuhetkiä ihanien blogien seurassa.


*    *    *    *    *
9. 
15. Alvariina
21. VillaNanna

*    *    *    *    *

Minun postaukseni on tuttua kierrätysmateriaalien käyttöä ja tällä kertaa halusin jotakin suloista meidän glögipöytäämme. Nämä hupsut pikku jutut on helppo toteuttaa ja esimerkiksi mukien lämmittimet voi ottaa mukaan kun lähtee hiihtoretkelle ja mukana on eväät ja lämmin kaakao. Yhdestä villapaidasta saa jo monen monta kappaletta lämmittimiä ja lasinalusia. Nämä ihanuudet sopivat myös hyvin pakettiin.
Vaikka meillä on täällä pikkuinen kriisi, niin koitamme silti rakentaa joulua edes hiukan. Minun ihanat joululevonnaiset toteutuivat oman poikani tekeminä ja perheen mielestä nämä herkkuset olivatkin parempia kuin minun tekemäni. Taitaa siellä kokki puolella tuo poika jotakin oppia kun tekee paremmin herkkuja kuin minä.
Mahtavaa torstaita kaikille!

-Melissa-

18 kommenttia:

 1. Onpa kivoja! Tosi kivan näköinen tuo kannun "takki" nappeineen. Oletko siis itse vielä sairaana? Ilmeisesti tämä syksy on ollut aika vaikea. Näin oon täältä somesta tulkinnut. Voimia ja kaikkea ihanaa jouluunne joka tapauksessa! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis jostain syystä elimistö hyökkäsi itseään vastaan jälleen. Uudet lääkeannokset pitäisi tasoittaa tilannetta mutta se vie aikaa. Eli kyllä edelleen olen sairaana vaikka palasin nyt töihin. Lomailen sitten kunnolla perjantaista lähtien.

   Poista
 2. hei ihanaa joulun odotusta <3 Tosi hauska idea toi mukin lämmitin :)

  VastaaPoista
 3. Pannumyssy olisi tarpeellinen täälläkin :)
  Joulua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä myös toimi erittäin hyvin. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Samaa teille :)

   Poista
 4. Taas olet tehnyt niin kauniita käsitöitä. Täytyy myöntää, että kateeksi käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin sakset käteen ja harjoittelemaan. Tuunauksen oppii kaikki.

   Poista
 5. Todella kauniita ja aivan upea tuo pannumyssy!

  Olet kyllä todella taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pannumyssyä vailla olin ja hienosti sen sain.

   Poista
 6. Hieno idea huovuttaa vanha villapaita ja näköjään siitä saa vaikka mitä. En edes ajatellut tarvitsevani pannumyssyä, ehkä nyt tarvitsen. Toivottavasti kriisi menee pian ohi tai, että se muuttuu siedettäväksi osaksi arkea. Näyttää hyville nuo piiraset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyaikana kun on keitin niin pannumyssyjä ei tarvita. Minulle vaan on tullut pannuvillitys ja nyt tarvitaan sitten pannumyssykin.

   Poista
 7. Tulipa hauskoja! Noita kelpaisi pitää kattauksessa tai antaa vaikka lahjaksi :)

  VastaaPoista
 8. Tämähän oli runsas luukku. Oikein vyöryy päälle, kun avaa :D Tulipa hauskat ja yhteensopivat lämmittimet kaikille astioille. Tuo pannuyssyn nappilista on oikein mainio :) Ja kiva kun olet jaksanut laittaa koonnin kaikista luukuista. Muistan viime vuonna hyödyntäneeni jonkun, (ehkä juuri sinun) koontia myös, kun tutkin kaikki joulukaleterin luukut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin osaan välillä olla sävysävyyn :D Tällä kertaa oli kyllä niin monta kivaa juttua tässä postauksessa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!