keskiviikko 6. joulukuuta 2017

JuhlasuklaaOli ihan pakko, en voinut olla tekemättä astetta parempaa suklaata. Sellaista ihanan samettisen pehmeää, jonne on upotettu suloisia yllätyksiä. Suklaan voi tehdä vaikka lasten kanssa halutessaan. Itse pyöräytin tämän nopeasti muun kokkailun ohessa. Vähän erilaista, vähän makoisampaa, vähän täyteläisempää...Tämä on suklaan ystävän taivas.

Nautinnollista päivää!

-Melissa-

10 kommenttia:

 1. Varmasti suurta namia makean ystäville. En itse erityisemmin välitä makeasta. Paitsi joskus jälkiruokana. Herkullisen näköistä hienoissa kuvissa.

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä hyvältä ja on helposti varioitavissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Tähänhän oikeasti ei kuulu koristeet ja makulisät vaan pelkästään tuo marmorointi mutta itse halusin jotakin muuta joukkoon...

   Poista
 3. No nam! Täähän on vähän kuin Rocky road :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, samoja efektejä löytyy. Tämä onneksi on vähän kevyempää kuin Rocky road :) Ja tästä saa myös helposti marmoroitua Rocky roadia. Itse teen useasti niin, että on kahta eri suklaata ja täytteet. Se on aika tuhtia tavaraa sen lisäksi mitä kyseinen suklaa jo muutoinkin on.

   Poista
 4. Voi nyt näyttää todella hyvältä! Tämä menee kokeiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä hyvää. Maitosuklaan ja valkosuklaan kombo toimii :)

   Poista
 5. Nam näyttääpä ihanalta! Olen monesti halunnut testata tehdä tällaista suklaata mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Joku salted caramel tyyppinen suklaa voisi olla aika ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa alkaa kokeilla. Tääkin oli niin hyvää :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!