lauantai 23. joulukuuta 2017

Hunajakuorinta-aine

Kova joulutohina jo jokaisessa kodissa ja sitten huomaa kovimman kiireen keskellä, että yksi lahja on unohtunut tehdä. Mutta ei hätää, tämä on helppo ja nopea toteuttaa. Nimittäin ihanan viettelevä hunajakuorinta-aine. Hunaja kirkastaa ja hoitaa ihoa, Se myös rentouttaa kivistäviä lihaksia.  Kaikkien kuorinta-aineiden tehoa voi korostaa tekemällä kuorintakintaan vanhasta pyyhkeestä. Korppuuntunut pyyhe toimii täydellisesti siinä hommassa. Tehostaa hyvin kuorinta-aineiden tehoa. Sellaisen tein tähänkin lahjaan mutta valitettavasti se unohtui kuvista kokonaan.
Minulta on useasti kysytty miten nämä säilyvät ja nämä säilyy hyvin kun niitä säilyttää ilmatiiviissä purkissa, valolta suojassa. Suosittelen tosin, että jokainen tekee vain sellaisen määrän kerralla, että kuorinta-aineen ei tarvitse olla kaapissa kovin pitkään kerraallaan.

Tarvikkeet:

3 rkl kookosöljyä
3 rkl hunajaa
3 tl merisuolaa
2 korkillista tuoksua

Sekoita kaikki tasaiseksi massaksi ja laita lahjapurkkiin. 

Mikään ei ole niin ihanaa kuin muuttaa sauna ihanaksi kylpyläksi ja rentoutua ihanilla kuorinta-aineilla. Ei tarvitse lähteä kauas kylpylöihin kun kaiken ihanan voi tehdä myös kotona. Meidän perheen yksi suosikki juttuja.
Ihanaa joulua kaikille!

-Melissa-

10 kommenttia:

 1. Tämä kuulostaa todella ihanalta ja ylelliseltä.

  Todellakin mikä on ihaninta, kun kosteuttava ja rentouttava naamio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Tulee todella hyvä fiilis. Pelkkä saunakin sen jo tekee mutta kaikenlaiset ihohoitotuotteet parantaa fiilistä.

   Poista
 2. Vielä yksi lahja :-) - totta, päädyin sitten eilen ostamaan miehelleni yhden lahjan (vaikkemme yleensä osta yhtään), mutta en päätynyt kuorinta-aineeseen vaan hassuihin sukkiin!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulun aikaa sinulle Melissa:) Ihana kuorinta-aine ,ja tuoksukin varmaan ihana:)

  VastaaPoista
 4. Hunajahan ei mene ikinä pahaksi, eikä kookosöljy tai merisuola myöskään. Joten aika pitkä elinaika kuorinta-aineella pitäisi olla. Ja se on varmasti todellista luksusta kun sitä pääsee käyttämään.

  VastaaPoista
 5. Hei, mitä olet käyttänyt näissä hajusteina? Olisi nimittäin sellainen idea, jota todella mielelläni kokeilisin itselleni.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!