tiistai 5. joulukuuta 2017

Helppo tuunaus vanhaan paitaan

En ole pitkiin aikoihin julkaissut mitään helppoa ja nopeaa tuunausta ja siihen jonkin sortin ohjetta. Nyt sellaisen tein kun löytyi ilmaisosastolta hauska oversize paita, joka kuosista huolimatta oli vähän turhan plääh omaan makuuni. Päätin siis laittaa paidan olkapäille pienet kurkistusluukut. Näitä tuunauksia tehtiin muutama vuosi paljon eri diy aiheisissa blogeissa, itsekkin tein yhden vanhaan farkkupaitaan. Tämä on helppo ja nopea tapa tuunata vanha vaate uuden näköiseksi. Eikä tarvitse olla mikään hyvä ompelija kun tässä ei paljoa ompelua tarvita. Kannattaa siis kokeilla.
12 kommenttia:

 1. Kiva tuunaus :) Mukavaa itsenäisyyspäivää :)

  VastaaPoista
 2. Nätin ja pirteän puseron tuunasit. Minä en osaisi tuotakaan, vaikka kirjoitit sen helppoudesta. Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Hauska minituunaus! :) Ihanaa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on kiva tehdä näitä minituunauksia :)

   Poista
 4. Tosi kiva idea jälleen ja tämä näyttää sellaiselta, että minäkin voisin osata :D

  VastaaPoista
 5. Tuli kyllä ihan erinnäköinen! Paljon saa kyllä pienilläkin jutuilla aikaan! Olisipa minullakin yhtä hyvä silmä näille jutuille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun näitä alkaa tehdä, se silmä harjaantuu. Mulla oli ihan samoja aatoksia kun tuunauksen pariin tulin. Aloitin ihan tällaisilla pikku jutuilla: Vaihdoin napit, lisäsin koristenauhaa yms. Pikku hiljaa alkoi ideoita tulla ja kun näki väätteen niin idoi heti miten siitä saa paremman tai astetta fiinimmän.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!