sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Peitot nätisti piiloon

Miten olen voinut elää ilman tätä ideaa? Ihan käsittämätöntä miten pienellä vaivalla sitä sai todella kivan tavan säilyttää isoa määrää peittoja. Tosin on minulla peittoja korissakin vielä mutta tähän mahtuu nyt ne isot, paksut, rakkaimmat peitot. Ennen meidän peitot jouduttiin laittamaan sohvien päälle mutta nyt kun toinen sohva on kuollut ja kuopattu niin astui iso ongelma esiin...Minne laittaa kaikki peitot? Ensin peittoja pidettiin koreissa olohuoneessa mutta lopulta tämä säilystysratkaisu ei toiminut ollenkaan ja oli ihan pakko miettiä toista vaihtoehtoa. Lopulta tulin siihen lopputulokseen, että tarvitaan Lidliä apuun. Tämä apu tuli kestokassin muodossa, josta sain hyvin idean sekä kaavat tähän omaan tekeleeseen. Materiaalit löytyi omasta kaapista. Jykevää villakangasta ja nahkanauhaa. Nappikin on jostain neuleesta, joka on toisena elementtinä nykyään.

Näistä yhdessä sain vallan suloisen säilytysratkaisun peitoille. Toimii hyvin. Samalla kertaa ompelin Kierrätyskeskuskuksen ilmaisosastolta löytyneesta verhokapasta meidän avohyllylle verhot, ettei koko sekasotku sieltä ole aina esillä. Täytyy sanoa, että on aika söpöä nyt meidän olohuoneessa, vai mitä mieltä olette?

Meidän pikkuinen koti on hauska sekoitus kaikenlaista hömppää. Valtava määrä ilmaiseksi saatua huonekalua ja myös ilmaisosastolta haettua tavaraa. Nautitaan elellä meidän sekametelisopassa. Ainut huono asia tässä on se, että työtila on niin isosti esillä olohuoneessa ja sitä ei piiloon saa. Se on sellainen iso harmitus. Mutta ehkä joskus on kyseinen tila jossakin järkevämmässä paikassa. Toivotaan.

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

-Melissa-

6 kommenttia:

 1. Kiva kassi ja hyödyllinen. Ja tuo koiran prinsessapeti on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Nupun pesä on kyllä niin ihana. Edelleen mun suosikki koko olohuoneessa :)

   Poista
 2. Kiva idea taas:) Oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!