tiistai 28. marraskuuta 2017

Mitä minulle kuuluu?

Nyt on hetki istahtaa alas ja kertoa mitä minulle oikein oikeasti kuuluu nyt. Olette pidempään huomanneet miten julkaisutahtini on muuttunut, julkaisen miten sattuu ja koska sattuu. Enää ei tule julkaisuja päivittäin. Tämä kaikki ei johdu kiireestä vaan ihan siitä, että olen väsynyt, hyvin väsynyt. Miksi olen väsynyt? Koska sairauteni on nyt taas kallistunut huonoon suuntaan ja sairauden oireet väsyttävät sen lisäksi, että yritän epätoivoisesti suoriutua päivästä toiseen.

Sairastuin rajuun basedowin-tautiin 2006. Itselleni se oli todella raju ja sain ison määrän erilaisia ongelmia ja sairauksia tämän taudin myötä. Lääkehoito aloitettiin ensimmäisen kerran juurikin 2006, leikkaukseen pääsin vihdoin 2011 loppuvuodesta. Tuon vuoden kesällä olin sen verran hyvässä kunnossa vihdoin, että päästiin mieheni kanssa häämatkalle Krakovaan.
Leikkauksen jälkeen kuntouduin nopeasti ja lääkemääriä ei juuri tarvinnut muutella suuntaan eikä toiseen, pientä hienosäätöä vain. Ja tällä tavoin ollaan menty tähän päivään asti. Kunnes tilani romahti kuukausi sitten, toki väsymystä oli nähtävillä jo kesällä ja oireitakin oli mutta kaikki oli kuitenkin ok. Nyt on menty todella matalalentoa ja eletty päivä kerrallaan. Toivon todella, että tilani paranisi pian uuden lääkeannostuksen myötä. Hiljaa hyvää tulee. Joten toivon malttia aivosumuni ja muiden sekopäisten touhujeni kanssa.

Tämän talven osalta nyt toivon kovasti, että tilani paranisi ja jos silmälasit toisi myös apua näihin pahoihin silmäoireisiin ja varsinkin näkökyvyn heikkenemiseen. Olisi aivan kamalaa, jos en enää näkisi ommella tai neuloa. Tästä on tie ylöspäin. Nyt on siis minulla aika ottaa rennosti ja keskittyä tervehtymiseen.

Työasuni on koottu kirppislöydöistä sekä itse tehdyistä osista.
Valkoinen paita: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
Leggarit: Kierrätyskeskus
Neuletakki: Itse tehty
Kaulaliina: Itse tehty tekstiilijätteestä

Olen pitkään ihaillut sisustusblogien ihania sisustustikkaita ja koska itse en ole nyt aikeissa tehdä sellaisia enkä meinaa ostaa niitä, niin hyppäsin trash design puolelle ja pystytin meidän remonttitikkaat olohuoneeseen ja laitoin valot siihen.
MEikäläinen onkin vähän erilainen muutenkin...Oikein mukavaa päivää kaikille!

-Melissa-

26 kommenttia:

 1. Voimia! Ymmärrän sattuneesta syystä hyvinkin missä menet tällä hetkellä. <3

  VastaaPoista
 2. Voimia sinulle siihen kaikkeen toivon minäkin!

  VastaaPoista
 3. Voimia ja paranemista kovasti ❤ toivottavasti pahin menee nopeasti ohi ja saat voimasi takaisin. ❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon minäkin. Aina ottaa oman aikansa ennen kuin elimistö tottuu uuteen lääkemäärään.

   Poista
 4. Voimia ja jaksamista sinulle! Ei tää maailma mihinkään karkaa, vaikka ottaakin välillä tasasemmin. Toivotaan, että voimat alkavat hiljalleen löytyä.

  VastaaPoista
 5. Olen ollut jonkin aikaa lukija mutten juuri kommentoi. Nyt kuitenkin halusin toivottaa sinulle voimia! Blogisi on ihanan persoonallinen ja löydöistä on kiva lukea. Vaikutatte perheenä myös sellaiselta, josta ei rakkautta puutu. Toivonkin sinulle ja koko perheellesi iloista joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olet löytänyt blogini ja annoit todella ihanan ja kannustavan kommentin <3

   Poista
 6. Aikansa kutakin ja itsensä pitää hoitaa. Voimien mukaan sitten teet, iloitsen kuitenkin jokaisesta postauksessa sitten, minkä milloinkin jaksat tehdä

  VastaaPoista
 7. Voimia sinulle nyt sairauden vaikeassa vaiheessa. Erikoinen (?) sairaus. Kun erittyy liikaa tyroksiinia. Simämuutokset. Outo olo. Parantele kaikessa rauhassa oloasi. Jospa uudet lääketintraukset auttaisivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kilpirauhasvaivat on niin kummallisia ja kokonaisvaltaisia sairauksia :/

   Poista
 8. Parempaa oloa sinulle toivon minäkin...tosi ahkera olet ollutkin, niin voit hyvällä omallatunnolla ottaa rennommin. Voimia ja tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vain vaikuttaa sille, että olisin ollut ahkera kun teen niin montaa työtä samaan aikaan ja julkaisen niin eri tahtiin kaikkia, saa vaikutteen, että tekisin joka päivä paljon kaikkea vaikka nytkin olen töiden jälkeen vain istunut sängyllä läppäri sylissä.

   Poista
 9. Voimia ja tsemppiä! Kuulostaa ikävältä sairaudelta. Toivotaan, että lääkitys auttaa ja jaksat taas paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tää on ollut todella häijy sairaus. Ihan kaikille tämä ei ole iso juttu mutta mulla ensimmäinen romahdus oli niin raju, ettei mun elimistö enää jaksanut palautua normaaliksi missään vaiheessa.

   Poista
 10. Voi olen niin pahoillani, toivottavasti saat kuntosi pian paremmaksi lääkkeiden avulla, ja toivottelen sinulle paljon tsemppejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitkään sainkin olla "kunnossa" leikkauksen jälkeen. Kyllä tämä vähän kiukuttaa.

   Poista
 11. Tsemppejä ja halauksia! Tämä syksy on muutenkin ollut niin väsyttävä ja pimeä. Lepäile ja älä hätäile julkaisuista, ei se lopulta ole niin tärkeää. 💖💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämä syksy on ollut todella vaikea monin tavoin ja tuo pimeys on ollut tänä vuonna kyllä ihan tolkuton.

   Poista
 12. Valtavan suuri virtuaalihalaus sulle ja voimia <3 Ota nyt rauhassa ja tee sellaisia juttuja, jotka tekee sut onneeliseksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen keskittynyt lepoon sekä kuvaamiseen. Ja toki olen postaillut nyt paljon mutta muutama isompi postaus on julkaisematta kun en ole jaksanut tehdä niitä loppuun.

   Poista
 13. Voimia ja toivottavasti löytyisi oikeanlainen lääkitys <3. Mutta aina sä silti jaksat hymyillä ja olla iloinen kun nähdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Olen hymyileväinen luonteeltani ja pyrin aina hymyilemään vaikka olisi mikä. Se parantaa aina oloa :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!