maanantai 6. marraskuuta 2017

Minä ja minun härpäkkeetTällä hetkellä on hiukan sellainen olo, että jätän tuon läjä projektin unholaan ja keskityn muihin töihin. Tavallaan sekin harmittaa, sillä silloin läjä taas kasvaa. Mutta tällä hetkellä ei tunnu tulevan minkäänlaista ahaa elämystä näistä materiaaleista, joita läjässä on. Teinkin niin, että syyslomalla laitoin isot kassit tilkkuja ja jämiä kouluun askarteluja varten. Samaa ajattelin tehdä myös meidän omaan kouluun. Eli saisin aika näppärästi tuosta kasasta nyt tavaraa pois toisella tavalla mitä olen ajatellut. Parin tuotoksen korjaaminen on myös edessä kun haluankin niistä vähän muuta mitä ne nyt on. Eli suunnitelmien muutoksia on tiedossa. Myös uuden blogi on avattu mutta siellä ei vielä toistaiseksi ole yhtään mitään. Koitan aloittaa sen mahdollisimman pian. Blogi pyörii edelleen näiden härpäkkeiden ympärillä mutta nyt on teilläkin mahdollisuus saada omaksi näitä omituisia ja erilaisia vaatteita. Tyyli muuttuu ja minä sen mukana.

Tämä härpäke on jo kertaalleen tuunattu mutta en oikeastaan syttynyt sille ollenkaan. annoin mielikuvituksen taas viedä ja lopputulos onkin sitten jotakin todella kummallista, mikä ei ole mitenkään yllättävää kun minusta on kyse. Jokainen päättäköön itse onko asu kiva vai ei. On ainakin hyvin erilainen ja sopii moneen läjä projektin härpäkkeen kanssa yhteen.Mukavaa alkanutta viikkoa!

-Melissa-

8 kommenttia:

 1. Minä laitoin myös pari viikkoa sitten kaksi paperikassillista jämiä ja tilkkuja koulun askarteluprojektiin, mutta eihän se oikein missään näissä kangas- ja lumppuvarastoissani näkynyt... :D Välillä tuntuu siltä, että mikä järki on näitä kaikenlaisia jämäpaloja säästellä mutta sitten kun keksii jotain hauskaa niistä niin on taas roskasta tullut käyttökelpoista. ;) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On huojentavaa kuulla, että muutkin painii samojen ongelmien kanssa mutta tavallaan taas tuntuu surkeelle :/ Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. Siis tää on oikeesti tosi ihanan näkönen vaate! <3

  VastaaPoista
 3. Miten kaunis ❤ Toi olisi kyl niin mun ❤

  Mielenkiinnolla odotan, että mitä on tulossa ❤ Hyvä Sinä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä tullut tehtyä valtavasti. Pitääkin laittaa omaan postaukseen kaikki läjä projektit tuotokset. Niitä on....Paljon.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!