torstai 30. marraskuuta 2017

Käsityöblogien joulukalenteriKyllä vain, se on taas täällä, käsityöblogien joulukalenteri ja kyllä, minäkin olen taas mukana. On ihan pakko sanoa, että tästä alkaa minun joulun odotus ja tämän joulukalenterin vuoksi en tarvitse mitään muuta kalenteria. Niin herkullisia juttuja löytyy jokaisena vuonna. Tänä vuonna on mukana jälleen tuttuja blogeja sekä uusia ja kaikki omansalaisia, persoonallisia tekijöitä. Ihan mahtavaa, jälleen kerran.

Viime vuosista poiketen julkaisen alkusaatteen, johon laitan kaikkien niiden blogien linkit, jotka osallistuvat tämän vuoden kalenteriin. Omalle päivälle laitan oman luukkuni lisäksi linkit jokaisen blogin luukkuun. Näin lukijani löytää heti hyviä uusia blogeja seurattavaksi sekä näkevät myös erikseen mitä kaikkea mahtavaa jokaisen kädentaitajan luukusta löytyy.

HUOM! Tänä vuonna käsityöblogien joulukalenteri löytyy myös instassa hashtagilla #kässäjoulukalenteri2017

Nyt ei muuta kuin lämmin glögi viereen, kone syliin ja tutustumaan ihaniin ja erillaisiin blogeihin! Jes, tästä alkaa ihana joulu...Loppuun laitan vielä linkkilistan, josta pääsette kaikkiin minun aikaisempien vuosien luukkuihin. Joka luukussa on ohjeet/reseptit toteutuksiin ja jos ei muuta niin saatte ainakin vinkkiä mitä kaikkea voi tehdä vanhoista vaatteista, tosin ensimmäisinä vuosina leivoin mutta joulun herkkuja ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä? Ja nyt kun jokaisen lukulista lisääntyy näiden ihanien blogien myötä, niin joulukin tulee paljon nopeampaa...

Mahtavaa joulunodotusta kaikille!

-Melisa-

12 kommenttia:

 1. Onpa hauska idea tämäkin, pitää alkaa seuraamaan jos saisi vaikka kivoja DIY vinkkejä joululahjoihin :) Meillä kosmetiikkabloggaajilla alkaa myös joulukalenteri huomenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä listassa mielettömän taitavia blogeja, joista ideat eivät lopu! Mä taisinkin jotain kommentoida juuri sun blogiin, jossa tuosta teidän kalenterista kerroit.

   Poista
 2. Kiitos tämän jakamisesta :) Minulla menee tässä monta tuntia kun kahlaa läpi kaikkia DIY vinkkejä. Jää vielä pyykit ripustamatta :D Ihania vinkkejä!

  VastaaPoista
 3. Tässä onkin tutkittavaa:) Hyvää viikonloppua Melissa!

  VastaaPoista
 4. Hieno idea. Onkin paljon luettavaa. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kuluu todella nopeaan kun selailee blogeja :)

   Poista
 5. Kiitos vinkistä, nyt tuleekin joulu nopeaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna taitaa tulla nopeampaa mitä osataan odottaa :D

   Poista
 6. Odottelen jo mitä luukustasi paljastuu.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!