lauantai 25. marraskuuta 2017

Joulumuorin omat sukkasetSukkaprojekti on jättänyt jälkensä meidän perheeseen monin eri tavoin. Sukkia tulee tehtyä hiukan puolivahingossa erilaisista jämistä jokaisen ompelukerran jälkeen. Upeista joustosamettileggari kankaastani jäi hieman paloja jäljelle ja siitä sainkin tehtyä sukkaprojekti 3 -ohjeen mukaan joulumuorille hauskaset sukkaset joulupäivän rientoihin.
Sukat onnistuivat juuri sen verran mitä odotinkin. Yllättävän kivat jalassa vaikka ovatkin joustosamettia ja keinoturkista.

Jouluaiheisia postauksia on tulossa nyt enemmänkin vaikka aluksi olin toista mieltä asiasta. Eli jos jouluaiheet kiinnostaa niin kannattaa pysyä linjoilla tarkkailemassa. Koitan sitä ennen saada itsenäisyyspäivä-asu postauksen uunista ulos mahdollisimman pian. Eli muistutan nyt kaikkia siitä, että olen pyytänyt seuraajiani eri somekanavissa osallistumaan asuni valintaan. asun ainoa kappale, jonka esittelin oli valkoinen tyllihassutus, jonka olen tehnyt verhosta ja t-paidasta. Muutama asia vielä uupuu asusta, jotka valmistuvat ihan nyt tänään tai huomenna. Kuvat tulevat sen jälkeen kyllä nopeasti. Käykää kurkkaamassa tai muistuttamassa mistä olikaan kyse. KLIK!

Mukavaa lauantaita kaikille!

-Melissa-

22 kommenttia:

 1. Kauniit! Sopii juhlavankin asun kanssa jalkoja lämmittämään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä vain, nmä sopii joulun viettoon hyvin.

   Poista
 2. Ihanat! Ehottomasti kauneimmat joulusukat vähään aikaan näkemistäni. :)

  VastaaPoista
 3. No nyt on muorilla hehkeät sukat. ;) Hauskat! Kelpaa tassutella joulun pyhinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisi tarkoitus. Pyjämä päällä ja sukkaset jalassa :D

   Poista
 4. Hauskat ja kauniit! Vaan eipä ole villasukkaladyn sukat nuo - minun jalkani eivät tarkenisi muissa kuin villasukissa;)

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihanat sukkaset:)♥ Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 6. Eikä!
  Mä en käsitä, mistä sulla kumpuaa näitä ideoita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullu pää kesät talvet :D Kaikkea pitää kokeilla...ainakin kerran elämässä.

   Poista
 7. Onpa hauskat! Näillä on kiva sipsutella!

  VastaaPoista
 8. Tosi hienot! Itsehän vihaan joustosametin ompelua, koska se tuntuu aina karkaavan käsistä ommellessa. En varmaan olisi saanut noin hienoa jälkeä aikaiseksi, vaikka kuinka olisin yrittänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, joustosametti ei ole mielekäs ommeltava mutta tämä oli kyllä sellainen projekti, ettei sekään haitannut ollenkaan :)

   Poista
 9. Jännät! Missä noissa on saumoja? Miten sait muotoiltua kantapäät? Vai ovatko nämä ns. putkisukat? Näyttävät kyllä tosi istuville. Olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstistä löytyy linkki sukkien ohejeeseen. Ei ihan putkisukat, kantapää on "lisätty" kaavaan.

   Poista
 10. Ihan kuin kaupasta! Ja tämä siis hyvällä tarkoittaen. Tosi nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä lisäys :) Käsityöläiselle kun kaupasta ostettu sanonta voi olla loukkaus :D Kiitos paljon. Tuli onnistuneet sukat kyllä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!