maanantai 27. marraskuuta 2017

Iltiksen itsenäisyyspäivän juhlat - äänestys

Tuossa jokin aika sitten pyysin kaikkia antamaan omat vinkkinsä miten pukisin verho-t-paitahameeni. Vinkkejä tuli aika paljon eri somekanavissa ja koska aikani on hyvin kortilla, niin valitsin parit ideat äänestykseen. Vasta kuvien ottamisen jälkeen huomasin, että yksi paita ei ollut valmis vielä. Pyydän valtavasti anteeksi suurta epähuomiotani...Paita on nyt tehty valmiiksi...Koskaan ei saisi olla näin kova kiire! Tärkeintä on nyt kuunnella teidän kaikkien mielipiteitä siitä, mitkä paidat valitsen iltiksen itsenäisyyspäivän juhliin. Äänestää voi 3.12 kello 24.00 asti. Sen jälkeen alan keskittyä asun kokonaan valmistamiseen. Itsellä toki on oma suosikki, josta pidän eniten ja joka päällä minulla on hyvä olla mutta te saatte sanoa mielipiteenne myös.
Kiitos valtavasti kaikille ideanikkareille!!

Olkaa hyvät, äänestys alkakoon!!


1. Vaalea röyhelöpaita

    Paita on hankittu Kierrätyskeskuksesta, hintakaan ei päätä huimannut. Paidan hinta oli 4€. Paita on suloisen romanttinen ja monikäyttöinen. Asuun sopisi kerman väriset sukkikset, joissa suloisia kuvioita.


2. Samettitoppi

Tämä on nyt se toppi, jonka huomasin olevan kesken. Eli takakappaleesta puuttuu rypytys. Asia on korjattu nyt vaikka en pääse sitä nyt kuvaamaan enää päälläni ennen juhlia. Mietin, jos tässä asussa rikkoisin väriskaalaa ja pukisin mustat kuviolliset sukkikset tai sitten verkkosukkikset.3. sifonkipaita

Musta sifonkipaita on myös Kierrätyskeskuksesta löydetty ja hinta oli 2€. Paita on suloisen romanttinen mutta myös hieman boheemi, voisin hyvin kuvitella laittavani tähän asuun villasukat jalkaan. 


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

-Melissa-

6 kommenttia:

 1. 1 on mun mielestä just sun näköinen asukokonaisuus :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkäsin ykkösestä :)

  VastaaPoista
 3. Minustakin vaihtoehto 1 on ihanan romanttinen:)

  VastaaPoista
 4. Minä taas olen musta valkoisen kannalla, eli 3

  VastaaPoista
 5. Minä liputan myös ykkösen puolesta, kolmonen tulee vahvana kakkosena :)

  VastaaPoista
 6. Neljä pistettä 1 asulle ja yksi piste mustavalkoiselle. En Jani laske sun kakkosta vielä mukaan :D

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!