tiistai 14. marraskuuta 2017

FarkkuterapiaaFarkku on terapiamateriaali minulla. Sitä on helppo työstää ja siitä saa tehtyä vaikka mitä mielenkiintoista ja kivaa. Farkku antaa myös paljon anteeksi ja se piristää ja rauhoittaa samaan aikaan. Todellinen terapiamateriaali. Farkku on lemppari senkin vuoksi, että se ei koskaan mene pois muodista vaan on aina muodin huipulla, kestävä ja muokkautuva materiaali. Ei ihme, että sen voittokulku jatkuu aina vain.

Olen aikaisemminkin tehnyt farkkuidea -postauksen ja koska farkkua tulee työstettyä paljon, on tehtävä näitä postauksia nähtävästi enemmänkin. Tässä siis jälleen yksi uusi postaus siitä mitä kaikkea voi vanhoista farkuista tehdä, samalla voi käydä klikkailemassa itsensä viime postaukseen tästä.

Näihin postauksiin en laita linkkejä tämän enempää vaan nämä on vain kokoelma vinkkejä. Pyrin laittamaan mahdollisimman hyvät kuvat, että niistä näkisi idean ja jokainen voi muokata omaan makuun oman tuotteensa.

Mikä on mieleisesi? Minkä voisit toteuttaa itsellesi?        Vaatteita

Sekalaista tavaraa

Kotiin
Ihanaa päivää kaikille!

-Melissa-

20 kommenttia:

 1. Noiden ideoiden kattelukin on jo terapiaa. :) Ne kertoo hyvästä mielikuvituksesta ja sen siirtämisestä käytäntöön. Rohkeudesta kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Odotan jo kovasti sitä hetkeä, että pääsen aloittelemaan seuraavaa farkkuprojektia.

   Poista
 2. Monta kivaa ideaa, kiitos! (Mulla farkkujuttujen ompelussa menee aina neula poikki tai tulee niin paksu ommeltava kohta, että ompeleesta tulee kauheeta syttyä ja sit lanka katkeaa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut farkkuneulaa? Useasti väärä neula katkeaa helposti kun ompelee farkkua. Itse ompelen paksut kohdat käsipyörällä. Ompelee paremmin.

   Poista
 3. Ihana tuo sinun mekko! Aikamoinen määrä farkkua on kokenut uuden elämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on myynnissä VillaNannan kirpparilla, vink vink :)

   Poista
 4. Aika jännää! Nimittäin minäkin julkaisin juuri eilen Ilo elää-blogissani postauksen siitä mitä kaikkea olen tehnyt farkuista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin äsken kurkkimassa, kivoja ideoita sinullakin :)

   Poista
 5. Onpa hienoja ja hauskoja juttuja! Nuo sandaalit ihastutti erityisesti.

  VastaaPoista
 6. Tuo mekko on tosiaan ihana! Ja palafarkut myös! :) Farkku on kestävää materiaalina, mikä on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkku on todella upea materiaali ja siitä voi tehdä mitä vaan :)

   Poista
 7. No jopas tuli ideoita - ja jos meillä olisi sinistä sisustuksessa, niin noista voisin aika monta toteuttaa. Mutta kun ei ole - eikä enää lapsiakaan, niin tuo mekko! Ihana! Ja reppu! Ja ihan itselleni molemmat;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille farkku on tullut varkain sisustukseen. Alkoi parvekkeelta ja ensin ilmestyi kattauksiin ja nyt on levinnyt joka puolelle.

   Poista
 8. Farkkulakki ja farkkukassi ovat aika hauskoja. Toki muutkin. Mutta mä en ikinä osaisi tehdä ilman kaavoja ja kirjoitettuja ohjeita - ja sittenkin voisi tehdä vaikeaa. Ja ajatella, että mulla oli aikoinaan käsityöt kymppi ja ompelin muun muassa oman wanhojenmekkoni. Niin ne taidot ruostuu kun ei tee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen oppii äkkiä uudelleen kun alkaa tekemään ja ilmain kaavojakin alkaa luonnistua aika nopeasti kun on muutaman kerran tehnyt. Tuunauksessa on se etu, että vaatteet vanha malli antaa jo paljon muotoa mitä hyödyntää.

   Poista
 9. En olekaan koskaan ajatellut mitä kaikkea farkuista saakaan aikaseen :)

  Mulla on kirjautumisen kanssa ongelmia :(

  // Mama Lina - Liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkku on kyllä niin moneen taipuvainen materiaali <3

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!