maanantai 16. lokakuuta 2017

Farkkutakki farkkujen palasistaKoska teen paljon farkuistakaikenlaista on aika selvää, että niitä yli jääneitä paloja tulee paljon. Nyt olenkin koittanut kovasti tehdä niistä kaikenlaisia asioita, että saisin ne pois nurkista pyörimästä. Tehtävä ei ole mitenkään helppo, sillä en halua välttämättä laukkua, joita on vinot pinot, enkä halua välttämättä myöskään koriste-esineitä tai sisustuskoreja tai tyynyjä. Lopulta kun kävin läpi mitä en halua, halusin kokeilla miten jämät toimii vaatteessa. Yllätyin positiivisesti siitä, että taskut esimerkiksi eivät olleen liian tönköt hihoissa vaikka aluksi siltä tuntui.

Minulla on tullut hiukan sellainen olo, että tämä minun läjä projekti ei oikein tunnu etenevän. Tekstiilijätettä on niin paljon, että en oikein tahdo tehdä niistä mitään. Siksi minun on pakko myöntää, että kerään tämän loman aikana palat, joita en kyllä itse mihinkään tarvitse kouluun askarteluja varten. olen viemässä myös meille töihin niitä myös samaan tarkoitukseen. Kaikkea ei tarvitse itse tehdä ja käyttää. Tämä on hyvä vaihtoehto niille tarvikkeille, joita ei tosiaan tarvitse yhtään missään. Pyrin siihen, että minulla olisi yksi tilkkulaatikko näiden lukuisten tilalla ja pyrkisin tekemään mahdollisimman nopeasti kaikki jämät pois. Katsotaan miten se onnistuu.

Tämän takin kanssa oli muutoin kyllä isoja vaikeuksia, kun ei tuntunut olevan sopiva vaikka miten sitä korjasi. Lopulta pienensin ihan summissa takkia ja nyt toimii jo paremmin. Hiukan se tuntuu olevan vielä iso mutta ei haittaa. Saa hyvin lämmintä vaatetta alle. Sain farkkuläjää hiukan pienemmäksi jälleen. Vielä kun keksisi mitä tekisi lopuista jämistä. Mutta jääkööt se myöhempään, sillä lomaksi on jo projektia enemmänkin.

Valkoinen neule: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
Kengät: Kontti, Tammisto
Farkut: Vantaan Lanttila
Kuviolliset sukkikset: Tallinna ( Rocca al Mare-ostoskeskus)

Mukavaa alkanutta viikkoa

-Melissa-

14 kommenttia:

 1. Katsoin ensin, että sulla on magee tatuointi etureidessä, mutta olikin mageet sukkikset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä tuleeko mulle ikinä jalkaan tatuointia :D Ja saisi nyt vihdoin valmiiksi tuon selän tatuoinnin...Mutta kuka tietää vaikka nuo sukkikset olisi joku päivä tatuointi ( on meinaan oikeasti tosi hienot nuo sukkikset)

   Poista
 2. Wauuu... upea sinä ihanassa takissasi.

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno! Minul riittäis kyl mielikuvitusta, mut toteutus ompelukoneella ja kankailla ei aina oikein mee yks yhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrität vain lisää ja lisää. Pikku hiljaa alkaa homma sujua :)

   Poista
 4. Upea takki! Tykkään juuri siitä, kun noita taskuja on noissa hihoissa. Ne antaa kivaa räväkkyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin suunnittelin, että olisin koko takin tehnyt pelkistä taskuista mutta taskuja ei lopultaan ollut tarpeeksi, joten hyödynnän ne muuhun myöhemmin.

   Poista
 5. Minäkin katsoin ensin, että sullahan on komeat tatuoinnit jaloissa. Sitten vasta huomasin takin, jonka leikkaus on ihana naisellinen. Myös nuo kiilanilkkurit kiinnittävät huomioni - mageet. Hei, toi sun projektikasa on myös huippu... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus haaveillut isosta tatuoinnista, joka ulottuu jalkoihin ja selkään.

   Poista
 6. Vau, tulipa kaunis takki! Ja tuollaista ei toista tule varmasti vastaan! Uniikki takki :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!