lauantai 30. syyskuuta 2017

Liivi vanhasta villakangashameesta sekä villapaidan tilkuista

Aikanaan löysin ihanan ruudullisen villakangashameen ilmaisosastolta, valitettavasti hameessa oli likaa,joka ei lähtenyt pesussa pois millään. Läjä projektin lumppulaatikosta löysin villapaidan osia, joita pystyin hyvin käyttämään tässä työssä. Laatikoita penkoessa löytyi vielä lasten rikkinäiset valjaat sekä keinoturkista. Näiden materiaalien kanssa alkoi hahmottumaan ajatus mitä tuosta hameesta tulisi. 
Hameen ja paidan jämän käytin kokonaan mutta valjaista jäi osia käyttöön vielä sekä keinoturkiksesta saa vielä vaikka mitä. Sain myös hienosti hameessa olleen lian piiloon ja uudesta vaatteesta tuli sellainen missä on monta sellaista elementtiä, jotka ovat suosikkejani ja mikä parasta vaate sopii täydellisesti näihin keleihin.

Paksujen neuleiden, villasukkien, erilaisten hameiden ja nilkkureiden lisäksi rakastan syyspukeutumisessa erilaisia liivejä ja niitä löytyy...On toppaliivejä, on turkisliivejä ja on näitä kummallisia sekametelisoppaliivejä. Kaikki yhtä käytettyjä ja kaikki yhtä tykättyjä. Parasta on se, että paksuja neuleita ja liivejä voi käyttää pitkälle syksyyn ennen kuin pitää laittaa takki päälle ja silloin mieluiten valitsen ohuen villasekoitetakin. Tavallaan vaikka olen täysin kesäihminen niin koitan jollakin tapaa kuitenkin nauttia syksystä ja löytää hyviä asioita myös. Ja nämä hyvät asiat ovat juuri pukeutuminen sekä syksyn kauniit murretut värit.

Mukavaa lauantaita!

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Mikä mielikuvitus yhdistelllä erilaisia materiaaleja! Tuosta tuli kaunis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aina kannattaa yhdistellä erilaisia materiaaleja toisiinsa.

   Poista
 2. Likatahra ei tosiaan tarkoita tekstiilin kohdalla roskiin heittämistä, onhan siinä vielä paljon hyvää matskua. Leikatessa kun tahran kiertää niin paljon saa vielä kivaa aikaiseksi. Niinkuin vaikkapa tuollaisen supersöpön karvareunusliivin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri. Mun likatahra on tuolla taskun alla piilossa :)

   Poista
 3. Tosi hieno liivi tuloksena! Kivasti erottuvat taskut ja niiden palmikkokuviot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuli todella kiva liivi ja niin minun näköiseni.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!