lauantai 19. elokuuta 2017

Parvekeprojekti nostaa päätään


Tänä kesänä tuo parvekeprojekti ei ole ollut oikein sujuva ja paljon on jäänyt kertomatta ja suunnitelmia tekemättä. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä jotakin kivaa tänne. Läjä projektin tiimoilta meillä on farkkua edelleen jonkin verran, joista pienemmistä pitäisi keksiä jotakin hauskaa. Poika toi koiralenkiltä minulle kepin ja siitä lähti ajatus eteen päin. Tavallaan sain inspistä projektiin ihan siitä kun meidän parveke oli Hesarin viikkoliitteessä ja yhdessä kuvassa häiritsi tyhjä seinä. Kyllä, minä voisin täyttää seinät ja lattiatilan kokonaan, niin hölmö olen.
Näin pienen työn tekeminen sai isoja muutoksia aikaan meidän seinään. Tykkään todella paljon ja toimii hyvin. Alunperin ajattelin jonkinlaista poppanaa tai muuta seinäkoristetta mutta tämä toimii meille todella hyvin ja jälleen mies saa pyritellä päätään kun farkkua ilmestyy kuin vahingossa ympäri asuntoa.

Toivotaan, että syksy pysyy pitkään lämpimänä ja voidaan rauhassa istuskella pitkälle syksyyn parvekkeen hämyssä ja nautiskella olostamme. Ihan vielä en olisi valmis laittamaan tavaroita pakettiin ja unohtamaan parve-elämän. Vielä olisi siis kesää jäljellä, minun mielestä ainakin.

Tein farkku palasista sydämiä ja täytin ne omplujätteellä, pujotin sydämet kahteen lyhyeen oksaan ja sidoin toisiinsa kiinni narulla. Ja seinään roikkumaan. Näin tuli hauska seinäkoriste. Erittäin helppo toteuttaa vaikka ihan kirjavasta puuvillasta.


Eilen oli kammottava päivä Suomessa ja vaikka nämä asiat eivät blogiini kuulukkaan niin haluan siitä huolimatta välittää surunvalittelut omaisille ja voimia kaikille uhreille ja heidän läheisilleen. Voimia myös silminnäkijöille. 


Mukavaa lauantaita!

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Noi sydämet ovat niin sun näköiset ja sopivat tuohon kuin nenä päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekkin <3 Ei tuohon kohtaan olisi mitään muuta voinut laittaakkaan...

   Poista
 2. Upeita sydämiä.

  Huomaathan, että aloitin musiikkihaasteen uudestaan
  https://enkulinkasityot.blogspot.fi/2017/08/musiikkihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, pitää tulla kurkistamaan :)

   Poista
 3. On ne vaan suloisia ja mikä loistava tapa käyttää leikkuujätettä! Laitoitko täytettä ihan vain ommellessa sinne väliin vai miten teit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelin sivut yhteen niin, että jätin pienen aukon, jonka kautta laitoin täytteet. Lopuksi suljin aukon.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!