maanantai 14. elokuuta 2017

Farkun jämistä uudet penaalit koululaisille

Koululaisilla tarkoitan tällä kertaa miestäni sekä nuorinta poikaani. Isompi mies saakin ihan erilaisen penaalin, kuten minäkin. Kunhan joskus pääsen tekemään niitä meille. Nyt kuitenkin kaksi söpöä penaalia on valmiina ja voitte arvata kumpi on kumman penaali. Jämä läjästä nappasin muutaman tilkun palasen, joka on jäänne vanhosita farkuista ja esiliinasta. Tavalliseen penaaliin voi hyvin kiinnittää erilaisia merkkejä, meillä oli tällä kertaa mahdollista käyttää Marvelin yhtä sankaria ja toinen penaali taas itsessään on jo sankari, nimittäin hai sankari.
Tällaisia töitä on välillä kiva tehdä. Näprätä pikku juttuja ja saada pientä aikaiseksi. Aina ei tarvitse tehdä niin suuria ja näyttäviä luomuksia. Ja penaali ei vain sen vuoksi, että niitä tarvitaan vaan myös sen vuoksi kun ovat oikeasti aivan hurmaavia, eikä muilla ole samanlaista... Toivottavasti ainakaan.'
Näin lyhyt ja ytimekäs postaus ja nyt toivottelen kaikille koulunsa aloittaneille
oikein ihanaa koulun alkua!-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Hauskoja penaaleita. Kyllä noiden kanssa passaa koulunsa aloittaa iloisin mielin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kivoja. Tuo haipenaali on aiheuttanut paljon mielenkiintoa koulussa.

   Poista
 2. Näissä penaaleissa on kivaa veijariasennetta. Tosi kivat. Ja paljon mielikuvituksellisemmat kuin meidän tussilla raidoittama penaali :) Sulla tuota taitoa riittää :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!