tiistai 25. heinäkuuta 2017

Taidetta kengissä
Voiko pullukka käyttää farkkulappuhaalaria? Tai tällainen mummeli?
Kyllä vain voi, senkuin laittaa vaan ja nauttii elämästään. Siksi on mahtava olla tässä iässä kun voi laittaa päälleen ihan mitä vaan, ei tarvitse miettiä mitä muut ajattelee tai sanoo, sillä koko maailma on avoin. Ennnen sitä piti itsensä tiukasti jossakin tietyssä lokerossa, nyt ei ole lokeroita enää ollenkaan. Niin helppoa ja yksinkertaista elämää. Päälläni olevan lappuhaalarin olen ostanut vuosi sitten tuliaisina Tallinnasta, vanhan kaupungin laidalla oli kauppa, jota en ole Suomessa nähnyt, vaikka oli jokin ketjuliike. Kun on tottunut niihen kasarihaalareihin, jotka ovat ylisuuret, on tällaisten myötäilevien haalareiden käyttö hieman arkaa puuhaa, mutta kun vauhtiin pääsee niin mikään ei pysäytä mummelia.Postaukseen saatiin kuvattua myös kassi, jonka tein äitini antamista kankaista. Kangas on ulkoilukangasta, kahisevaa. Tulee mieleen kasariluvun tuulipuku. Mutta halusin tehdä siitä jotain mikä sopii hyvin tähän päivään ja se oli kassi/reppu/härpäke/systeemi, joka on vilahtanut blogissani nopeasti jo aikaisemmin. Toimii erittäin hyvin tavaroiden kuljetukseen paikasta paikkaan.
Ja vihdoin paljon odotetut ja täällä monet kerrat vaiheittain esitellyt tossuni on valmiit. VIHDOIN!!! En odottanutkaan näitä kuin lähimmäs vuoden. Katsotaan miten pitkään odotan mun seuraavia kenkiä...Lupailin ohjetta, jotta aloittelijakin voi onnistua tekemään tällaiset ja ohjeisiin pääsee klik klik, tästä. Meillä oli käytössä ihan tavalliset tekstiilitussit sekä musta permanenttikynä. Kengät on lopuksi silitetty ohjeen mukaan. Nämä kengät on hartaasti odotettu ja toivottu, vihdoin valmiit jalassa ja voin luvata, että käytän uudelleen ja uudelleen. Täydelliset. Sain mitä tilasin ja enemmän. On mulla mahtava mies vaikka hidas onkin.
Nautinnollista päivää!

-Nelli-

20 kommenttia:

 1. Uuuuuu! Mulla pääsi ihan suusta asti! Upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Mä tykkään näistä ihan valtavasti.

   Poista
 2. Aivan käsittämättömän ihanat kengät! Ja kaikki muutkin jutut, ei sillä. Noi kengät vaan räjäytti mun silmämunat :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, miten sä nyt näät? :D No eikö vaan olekkin ihanat, olen ihan rakastunut noihin kenkiin...

   Poista
 3. Nää kengät on niin mageet! Instassa jo ihastelin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä niin huiput <3 Tykkään todella paljon näistä.

   Poista
 4. Vautsi mitkä kengät! Tuo minun neiti 11v myös meinasi, että voisi itse koristella kengät piirtämällä. Täytyykin näyttää nuo sinun kengät hällä, kun tulee koulusta! Ja heiiiii, ihanat noi lappuhaalarit! Hyvälle näyttää :) Tervetuloa myös tutustumaan Maatiaiskanasen Elämää-blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hyvä tekniikka käyttää näihin hommiin :)

   Poista
 5. On suloiset kengät kyllä :) Ja ehdottomasti voi käyttää farkkuhaalareita!

  VastaaPoista
 6. Mikä mummeli sinä olet?Ja mitä se muille kuuluu, miten haluaa pukeutua. Farkkuhaalarit on nätit. Upeat tennarit sait aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tässä vaiheessa kun aikuinen lapsi elää omillaan ja se 50v rajapyykki alkaa olla tuossa hollilla niin kyllä sitä välillä pysähtyy miettimään sitä mummoutta. Vaikka ei minusta vielä ole isoäitiä tehtykkään :)

   Poista
 7. Ihanan värikkäät ja persoonalliset kengät! Kuin taideteokset! Ei tule toisia samanlaisia heti vastaan :D Pysyyköhän tuo tekstiilitussi kuinka pitkään hyvänä? Siis jos vaikka joutuisi pesemään nuo kengät muutamaan otteeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiilitussi kiinnitetään vaatteeseen silittämällä, joten sen pitäisi kestää. Itse en kyllä pese kenkiä, huollan ja putsaan kyllä ja nämä ovat säilyneet hyvin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!