keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Mitä tapahtuu kun lapset katoaa?Ei nyt sentään niin kamalaa tapahtunut, että lapsi katoaisi niin, ettei tiedetä missä on. Meillä oli juuri molemmat pojat muutaman päivän poissa, molemmat reissussa, toinen lomailemassa Turussa ja toinen naapurinpojan kanssa mökkeilemässä. Saatiin siis ihan vahingossa omaa aikaa, parisuhdeaikaa ja kun tämä tapahtui, niin molemmat tuijottaa seinää ja miettii kuumeisesti, että mitäs nyt? Osataanko me ollenkaan olla kahdestaan.
Osattiinhan me sitten lopulta, kun saatiin tai uskallettiin heittää se vanhemmuusturkki pois harteilta ja sukeltaa omaan maailmaan. Maailman kiertäminen aloitettiin kuitenkin Kierrätyskeskuksesta ja päättyi Haltialan tilalle. Oli oikein makoisa päivä kaikin puolin. Oli kyllä erittäin mielenkiintoista olla tupa tyhjänä, siitä onkin niin paljon aikaa, ettei edes muista moista. Oli todella isoja vaikeuksia päästää irtiotto moodiin.
Haltialan tilan grillistä saa todella hyviä bataattiranuja sekä muita herkkuja, hyvät hinnat ja upea miljöö ympärillä. Valtavasti ihmisiä ja joutui aika pitkään odottamaan ruokaa, onneksi jonotusaika ilmoitettiin jo tilattaessa. Mutta mikä siinä oli ollessa, olla ja höpöttää, möllöttää ja nauttia olostaan. Ihana ilma.

Meidän ensimmäinen yhteinen päivä tarvitsi ihan uuden asun, playsuitin tietenkin ja sen ompelin vanhasta mekosta. Tykästyin todella paljon tähän kun vetaisin sen päälleni ja vielä kun oli aivan ihana lämpöinen ja aurinkoinen päivä, niin tuli kesätyttö fiilis pintaan. Oli onnistunut asuvalinta, vai mitä mieltä olette? Haalareiden kaavoja on nykyään ihan missä tahansa lehdissä mutta kaavoja voi myös yhdistellä mielin määrin. Nappaa vain kiva yläosa ja shortsit, yhdistä toisiinsa. Muista vain lisätä tarpeeksi rinnan ja lantion väliin materiaalia, että ei tule liian lyhyt. Tai sitten leikkelee vapaasti, niin kuin minä tein. Onnistuu sekin hyvin. Mekko löytyi läjästäni, joten läjä projekti pääsi taas hiukan eteen päin.


Mukavaa päivää kaikille!

-Nelli-

14 kommenttia:

 1. Tuohon on kyl niin helppo samastua, et kun joskus harvoin on ihan ilman lapsia, sitä lähes halvaantuu. Et mitäs nyt. Itselleni sama tapahtuu helposti silloinkin, kun saan omaa aikaa. Hetken pyörin ympyrää lähes paniikissa. Siksi noihin lyhyisiin omiin hetkiin pitääkin olla suunnitelma. Muuten menee poukkoiluksi, kun yrittää ehtiä kaikkea. Kiva playsuite ja kaunis kangas. 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tosin tämä tuli sellaisella varoajalla, että ei ehditty suunnitella mitään :)

   Poista
 2. Minäkin täällä olen alkanut opetella elämää ilman lapsia, ovat teini iässä ja eivät juurikaan tietenkään varsinkaan näin kesäloma aikaan ole...aluksi tuntui kovin oudolta mutta sitten tähän on jo alkanut tottua ja nyt tästä osaa nauttiakin :) Kivoja kuvia postauksessasi :) Mukavaa keskiviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yksi lapsi jo muuttanut pois ja tuo keskimmäinen on myös aina jossain. Olen tottunut siihen, että ollaan paljon miehen kanssa kahden ja tekemistä on aina. Nyt vain jäätiin kaksin niin yht'äkkiä yllättäen, ettei
   oltu varauduttu mihinkään.

   Poista
 3. Hyvä, etteivät täysin kadoksissa olleet :D Uskon, että vaatii hieman opettelua olla kahdestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi :) Tämmöinen tekee vain hyvää.

   Poista
 4. Tuli melkein kesää ikävä 😌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kova ikävä jo. En ole talvi-ihmisiä ollenkaan vaan tarvitsen lämpöä ja aurinkoa...

   Poista
 5. Ihanan kesäisiä kuvia ja Haltiala - yksi suosikkipaikkani. Vanha Pehtoori oli aika pitkään auki nyt syksylläkin ja siellä on kiva istua. Tuo sun projektikasa on yliveto! Ja kiva asu taas jälleen kerra :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haltiala on ihan joka vuotinen vierailukohde niin lasten kanssa kuin kaksin mieheni kanssa. Ja välillä menen yksin. On sopivan pyöräilymatkan päässä ja on ihanaa polkea Vantaanjokea pitkin <3

   Poista
 6. Onneksi eivät kadonneet kuin hetkeksi. Ihana tuo sinun "puolihaalarisi". Niin kaunis kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kesä saanut kestää pidempään ja olla lämpimämpi :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!