lauantai 29. heinäkuuta 2017

Kamalat muoviset läpsyttimet astetta hienommiksiTämän kesän ehdottomasti parhain idea on ollut päällystää kamalat muoviset läpsyt farkulla. Törmäsin ideaan jo aikaa sitten Youtubessa mutta tietenkin vasta nyt kesällä minulla oli aikaa paneutua tähän ideaan. Monta erillaista liimaa näin käytettävän mutta suosittelen silti kontaktiliimaa vaikka tämän liiman kanssa homma sujuu hitaasti ja tarvitaan myös kiristimiä ja painoja, jotta liima pysyy. Nämä vain kesää kaikkein parhaiten käyttöä. Tällä idealla voikin tuunata kenkiä monella tapaa. Jättää kenkä sellaiseksi kuin minä tai sitten tehdä varsia yms. Mitä vain ikinä haluaa kokeilla.

Tähän hommaan tarvitset vain ne kamalat läpyttimet (omani on Kierrätyskeskuksesta 1,80€, maksoi alennusten kanssa), fakkujen paloja, tussi ja kontaktiliimaa. Ylempää löytyy jo linkki, josta voi katsella erillaisia ohjeita. Sovella ja tee omasi. Minun versioni ilmeisesti halusi olla mörkö...Bööö

Mukavaa päivää!

-Nelli-

16 kommenttia:

 1. Minäkin tein farkkutuunauksen vanhoista,karmeista,muovisandaaleista.Käytin pikaliimaa, joissa löytyy tosi paljon eroja.Toinen irtosi sitä mukaa kun kuivui ja toinen pitäisi vaikka norsun katossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kuumaliimoissa on iso ero. Kuumaliima on tuttu tavara tuolta samban pyörteistä. Siellä kun liimaa tarvitaan niin pukuihin kuin niiden upeiden lavojen rakentamiseen. Siitä huolimatta kuumaliima ei ole paras mahdollinen ollnekaan. Nimensä mukaisesti se on kuumaliimaa ja useasti lämpimässä alkaa sulaa uudelleen.

   Poista
 2. Olipas hauska idea. Aloin jo miettiä, saisiko crocksit päälystettyä.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tämä nyt ei ole minun keksintö ollenkaan, vaan olen tähän törmännyt tuolla vlogien maailmassa :) Oli ihan pakko testata itse ja tykkään todella paljon.

   Poista
 4. Upeat farkkuläpsyttimet sait aikaan. Ihailen suuresti kädentaitojasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tulikin kesällä pidettyä paljon :)

   Poista
 5. Toisilta tuo tuunaaminen onnistuu. Oletko ajatellut järjestää jotain kursseja? Esimerkiksi aikuisopiston kautta voisi kysyä, jos olisi kiinnostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus olisi jossakin vaiheessa pitää pajatoimintaa. Missä? En tiedä vielä :)

   Poista
 6. Olet kyllä ehtymätön tuunailija :) Farkku on kiva materiaali käyttää vaikka missä ja olen joskus itsekin sitä jotain väsäillyt. Todella kivat läpsyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä, välillä taas ei oikein tule mitään ulos :)

   Poista
 7. Miulla ei olis kyllä kärsivällisyyttä tuollaisten tekoon🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tämä on terapiaa. Tulee mahtava fiilis kun on saanut suunnitelmansa valmiiksi ja voi katsella lopputulosta.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!