sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Juhannuskasvi - Parvekeprojektin aika

Juhannuksena ostin kasvin, en tosin yhtään tiedä mikä tämä on kun nimilappu on kadonnut. Kasvi oli 70% alennuksessa, joten oli pakko napata se mukaan. Koska en ole mikään viherpeukalo niin kotona ei ole olemassa minkäänlaisia ruukkuja, kuin ihan muutama jotka olen tuunannut itse. Nyt ei ollut siis yhtään mitään sopivaa olemassa mutta DC Fixia löytyi vielä sen verran, että hyvin pystyin päällystämään ruukun siedettäväksi. Eli jos ei kaupan ruukku miellytä niin sen voi vaikka päällystää. Pese ensin ruukku hyvin ja kuivata, sen jälkeen saa helposti muovin kiinni pintaan.

Parvekketta saatiin hiukan muokattua muutenkin juhannukseksi. Pojan tekemä hylly pääsi seinälle ja mies kiinnitti muistoja Kazimierzista. Taulujen kuvat on minun ottamia, printattu ihan tavalliselle papaerille ja kehykset ovat kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta haettu. Seinä tuli tuli siis hyvin halvaksi, vain printtipaperi maksoi. Myös hyllyn alta roikkuva ampeli on tehty itse, vanha t-paita leikattiin kuteeksi ja solmin siitä ampelin. Pienet keramiset mukit ja muut astiat on myös ilmaisosastolta, niihin on kiva laitella yrttejä kasvamaan. Nyt luulisi ikävän hiukan helpottavan kun Kazimierz on tullut meille.
Suloista sunnuntaita

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. Hei! Tuo on ihana helmivillakko, mehikasvi. On ihan mun lempparini! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon infosta :) Tämä on kyllä aika hieno kasvi.

   Poista
 2. Tulipa ruukusta hauska ja tosi kiva helmivillakko. :) Mä olen päällystänyt ruukkuja köydellä. Kuumaliimaa sinne tänne ja köyttä kietoo ympärille, tuli kans kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea sekin, köydestä saa kauniita juttuja.

   Poista
 3. Ihana kasvi ja hauska tuli tuosta ruukusta. :)

  VastaaPoista
 4. Hätä keinot keksii! Tosi hauskan näköinen tuli ruukusta ja niin kiva pallukkakasvi! Pitäisi ostaa myös dxfixiä kaappiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tulee sellainen olo, että tuota muovia pitäisi olla varastossa rulla kaupalla :D

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!