sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Jäätelöpurkista teline tiskiaineille

Meillä on keittiön tiskiallas todella epäkäytännöllinen, ei hyllyjä, ei kunnon roskispaikkaa. Paljon mys tyhjää tilaa, jota ei kyetä käyttämään. Sen vuoksi meillä pyörii tiskiaineet ja muut härpäkkeet pitkin pöytiä ja se jos mikä ärsyttää. Putoilevat ja valuvat, katoilevat ja vaikka ja mitä. Tiskaaminen on välillä todella hankalaa tämän vuoksi. Alku lomasta tuli mitta täyteen ja tein jäätelöpurkista keittiö härpäkkeille oman pienen telineen. Nyt ne ei katoile ja valu mihinkään kun aina laitetaan kaikki samaan paikkaan.

Tarvikkeet:

* jäätelöpurkki
* narua
* farkkua
* kuumaliimaa

* Liimaa naru jäätelöpurkin ympärille. Halutessasi voit farkusta tehdä koristeenpurkkiin. Valmis.

Ehkä olisi saanut olla hieman paksumpaa narua tässä hommassa mutta ei kaapissa ollut muuta. Kerroksia voi laittaa pari, jos on kovin ohutta narua käytössä. Narulla voi koristaa paljon muutakin, itse ainakin olen innostunut niin paljon narutuunauksista, että kohta tuunaan koko asunnon narulla. 
On kiva tehdä tällaisia helppo ja nopeita askarteluja välillä, ehkä tuo ompelukin alkaisi sujua kun tekee välillä jotakin ihan muuta, vai?Ihanaa päivää!

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Hyvä idea ja vieläpä kauniskin. Ja noit apurkkeja purnukoit alöytyy aina, mistä voisi askarrella. Mutta askartelutarvikkeissa ja ompelukoneessa on jotain ihmeellistä. Mun sormet ei vaan taivu yksinkertaisimpiinkaan juttuihin. Muistan, kun kädentaidon kursseilla aikoinaan olin ihan hätää kärsimässä, kun muut saivat aikaan kaikkea kaunista ja mun tekeleet oli aina vähän sinnepäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille kädentaitajille ongelmallista on aina se, että näemme aina ne kaikki virheet ja näin koemme epäonnistuneemme. Siihen ei ole syytä, vaan kannattaa katsoa töitään toisilla laseilla ja innostua uudelleen ja uudelleen. Näin oppii (minäkin opin tekemään ruokaa niin).

   Poista
 2. Ihana idea taas,ja nätti lopputulos:) En yleensä osta täällä jäätelöpaketteja,mutta jos joskus ostan niin panen tämän idean muistiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tästä tuli kyllä aika kiva. Ja voi käyttää muuhunkin kuin keittiöön.

   Poista
 3. Onpas näpsäkkä ja kiva. Meidän pitäisi joku systeemi keksiä tiskitableteilla. Ehkäpä joku purkki löytyisi omista nurkista, jonka voisi tuunata siihen tarkoitukseen :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!