keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Ilta laskeutuu Merikarvialle

Mikään ei ole niin ihanaa kuin mökillä nauttia saunasta ja sen jälkeen syödä iltapalaa ulkona auringonlaskun aikaan. Vanhasta lakanasta tehty yöpuku päällä, lämmin ilmaisosaston neule lämmittää mukavasti iltahämärässä. Kuulee vain linnun laulun ja joen kovan virran. Tässä olen ja nautin, muuta ei tarvita. Nuppu juoksee iloisena ympäri pihaa koittaen saada kiinni auringon viimeisiä säteitä.
Vaikka nautin Helsingin monista kerroksista, niin siltikään näin lähelle täydellisyyttä ei Helsinki pääse. Täydellinen hiljaisuus, täydellinen luonnon luomat äänet. Ne rauhaittaa sielun kokonaan ja on mukava lähteä seuraavana päivänä ajamaan kotiin.
Ihanaa päivää!

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Oltiin samaan aikaan Merikarvialla. Tulimme hautajaisissa käymään Porissa ja siitä jatkoimme mökille. Oli kaunista, vaikkakin kylmää yöllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, oli aivan ihanaa vaikka yö oli kylmä. Meren viimakaan ei haitannut viikoloppuna kun aurinko paistoi kauniisti.

   Poista
 2. Merikarvia <3 Sinne me taas lähdetään lauantaina mökille :) Sinne kannattaa eksyä elokuun viimeisenä viikonloppuna, silloin on venetsialaiset (ilotulitus satamassa!) ja markkinat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muistaa tuo, jos ensi vuonna meneekin Merikarvialle niihin aikoihin. Kuulostaa todella hyvältä meinaan, juuri meidän tyyliselle jutulle.

   Poista
 3. Läheltäpä liippasi kun Kankaanpäässä ja Pomarkussa on oltu viime päivinä. Eilen Pomarkusta lähdettiin kotiin.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!