sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Haagan upea AlppiruusupuistoKesän aikana olen huomannut miten monet postailevat kuvia Alppiruusupuistoista, oli ne sitten Helsingissä tai Turussa. Pakko oli myös itse päästä katsomaan tätä upeutta omin silmin. Haagan puisto on ilmainen ja täällä saa aikansa vierähtämään kyllä helposti. Tuoksu on huumaava ja alue on upea. Kyllä kannattaa käydä katsomassa ja kiertämässä Helsingissä erilaisia puistoja. En tosiaankaan uskonut, että puisto olisi näin upea ja, että kävijämäärä on niin suuri mitä se oli meidän käydessä tuolla. Suosittelen tosiaan käymistä Alppiruusupuistossa, jos tänne eksyy.
Pienelle pojalle puisto oli kokemus, hän oli viidakossa ja koitti etsiä apinoita. Apinoita ei löytynyt kuin hän itse mutta hauskaa oli kuitenkin. Lintuja pongattiin sademetsän pimeistä nurkista ja itikoita juostiin pakoon minkä ehdittiin. Väisteltiin ihmisiä ja kameroita.
Tällä reissulla meillä ei ollut omia eväitä mukana ollenkaan, mutta pöytiä löytyy alueelta aika paljon, joten kannattaa nauttia kokemuksesta hiukan enemmän ja ottaa eväät mukaan. Muistathan laittaa roskat roskiin!

Päälläni oli vanhasta mekosta tehty uusi mekko, sekä kauan sitten ommeltu pitsineulejakku. Mekko on tuttu kaava Moda 3/06 ja pitsijakku Burda 3/12. Olen aika paljon käyttänyt tänä kesänä samoja kaavoja, en pelkästään sen vuoksi, että ovat lempi kaavoja vaan olen ollut laiska etsimään uusia kaavoja. Värivalinta on ollut hiukan omituinen, sillä värit ovat hyvin hempeät ja romanttiset, mikä ei ole ihan omiani. Jakku on väristään huolimatta lempparini, jakun ensimatka kanssani oli Riiaan viisi vuotta sitten. Mekon tasokuva löytyypi täältä.


Ihanaa sunnuntaita!

-Nelli-


16 kommenttia:

 1. Olen saman huomannut ja nyt alppiruusupuisto kummittelee mielessäni..
  Toinen mieleen painuva puisto on Roihuvuoren japanilaistyylinen puisto. Parhaimmillaan Hanami-juhlan aikaan kun kirsikkapuut kukkivat. Itse ensimmäisen hanami-juhlaan tutustuessani menin monien muiden tavoin sekaisin vierekkäin olevien kirsikkapuiston(missä Hanami vietetään) ja Japanilaistyylisen puiston kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku Japaniin olisi tarkoitus tutustua tänä kesänä myös. Kirsikkapuiden kaunista kukintaa ei tällä kertaa nähdä mutta ensi vuonna sitten. Pitää tutustua tuohon juhlaan..

   Poista
 2. Tosi upean näköinen puisto,kauniit kuvat. En ole käynyt tuolla koskaan vaikken edes asunut kovin kaukana tuolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tutustuin tänä kesänä tähän, tai ylipäänsä Helsingin eri puistoihin. Upeita puistoja täällä.

   Poista
 3. Saatiin pyörät käyttö kuntoon ja hilpastiin kauniin kelin innoittamana käymään puistossa.. upea paikka vaikka kukinnot olivat ohi jo.. noh ensi vuonna jos ehtisi näkemään tuon kukka loiston kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vissiin tuossa ihan alkukesästä nuo pensaat on loistokkaammillaan. Meidänkin käynnin aikana oli jo paljon pudonneita terälehtiä.

   Poista
 4. Vaikka olen kymmenen vuotta Helsingissä asunut, niin tämä puisto tuli mulle täytenä yllätyksenä. Aivan upea puisto!

  VastaaPoista
 5. Vau tuolla on kyllä satumaisen upean näköistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekkin. Tämä on paikka jota kuvataan todella paljon.

   Poista
 6. Alppiruusut on kyllä tänä vuonna näyttäneet parhaat puolensa joka paikassa. (: Upeaa kukkaloistoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Koko kesäkuun katseli Instassakin alppiruusupuistojen kukkimista.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!