keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Olen snakkara pakkara

Eilen oli vihdoin kivuton päivä ja päivästä otin todellakin kaiken irti. En välittänyt pömppömahasta vaan vetaisin päälleni smakkara pakkaran ja paljastin jokaisen lörrykän mikä varalossani on. Tällä tepastelin sairaalaan hoitoihin. En välittänyt laittaa meikin häivääkään naamavärkkiin, ei tämä pakkelilla parane, lähtee vaan irti koko naama, joten turvallisinta oli olla naturelli. Parasta päivässä oli kuitenkin se, että heitin karkkilakon roskikseen ja nautin kaikenlaisista herkuista kunnolla ja antaumuksella. Kivuton päivä, hyvä kesäpäivä.

Parasta sairaalareissuissa on aina se, että minä pääsen reippaana potilaana aina Kierrätyskeskuseen pyörähtämään. Ja eilen pääsin jopa kahteen eri paikkaan kun olin ollut super reipas ja koska olin migreenitoipilaana vielä hoitojen lisäksi. Ja kylläpä minua hemmoteltiin oikein kunnolla. Kahvikuppia ja haalaria tuli mukaan kotiin. Tämä kesä on ihan paras kesä ikinä. Jokainen päivä on maailman paras kun migreenistä pääsee eroon.

Mekko on helppo toteuttaa trkoopaitaa apuna käyttäen. Leikkaa vain hiukan isompi kuin paita on ja viistottaa niin alas kuin haluaa helman. Itse leikkasin kyllä hihat erikseen ja muotoilin ragloiksi hihat, näin sain olkapäät esiin, ompelin erillisen kaitaleen pääntiehen ja laitoin kuminauhan pitämään pääntien kuosissa. Osat on helppo ommella yhteen saumurilla. Farkkuliivi onkin tuttu viime kesältä ja se on tehty vanhoista farkuista. Eli jos liivi kiinnostaa niin klik klik, klikkaa linkkiä ja ota kaavatiedot talteen.Laukku on ostettu kaverilta ja kengät Kierrätyskeskuksesta vuonna papu


Kierrätyskeskuksesta löytyi suloinen jumppis, kengät sekä hauska laukku. Sisustuslehti löytyi
ilmaisosastolta ja sisältää kaikkea hauskaa

Kahvikuppi ja tarjotin tuli tällä reissulla mukaan.
Kuppeja on oikeasti kaksi tämä punainen sekä sininen.
Niin ne kaikenlaiset villitykset rantautuu myös tänne meille.
Spinnereillä on kiva tehdä kaikenlaisia hauskoja temppuja.
Kolme päällekkäin pyörimässä ja sikinsokin hujanhajan
ja pyöritetään sinne ja tänne...Ei pysy mummeli perässä.

Ihanaa kesäpäivää kaikille

-Nelli-

12 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja kesä-sinä :) Ja tuo jumppis, mikä löytö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava löytö, ja kaikki nuo tuossa asu kuvassa oli yhteensä 12€.

   Poista
 2. Tosi kiva ja rento mekko!Ja tuo kahvikuppi on aivan ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mun lemppari kahvikuppi nykyään. Ihana <3

   Poista
 3. Raglan on kyllä niin hieno juttu ja se taipuu niin moneen. Tuo sinun mekkosi on ihan superkiva! Minulla oli myös maximekko työn alla, mutta en kehdannu esitellä mun makkaroita enempää.. ehkä joskus kun laitan silmät itse kiinni. Toipumisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raglanhiha on mun lemppari hiha, helppo muokata ja tehdä. Ja kehtaat sinä esitellä, jokainen meidän makkara kertoo tarinaa meidän elämästä, ihanasta ja kokemusrikkaasta elämästä.

   Poista
 4. Aivan ihana mekko ja haalaria ehdinkin myös ihastella!
  Mä muuten koin elämäni ensimmäisen migreenin sunnuntaina ja kyllä säikäytti! Oli sellainen aurallinen migreeni ja näkö lähti toispuolisesti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oli myös viimeinen. Mun migreenin laukaisee monet tekijät ja tällä kertaa stressin laukeaminen kaatoi sänkyyn.

   Poista
 5. Kiva mekko:) Sä olet niin ihanan positiivinen,vaikka olet ollut kipeänä. Ja sulla on kaikenlaisia hauskoja sanoja, kuten tuo snakkara-pakkara;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, olen oppinut ottamaan jokaisesta pienestä hetkestä kaiken irti. Kun sairastuin basedowin tautiin niin opin sen niiden vuosien aikana.

   Poista
 6. Ihana mekko ja sinä aivan upea mekossasi.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!