maanantai 5. kesäkuuta 2017

Loma ja migreeni

Loma kun alkoi kaaduin sängynpohjalle kuin kivi mutta vaikka eilen oli vielä kovaa jomotusta päässä, niin päätin siitä huolimatta käydä viemässä koiria ulos. Lenkki ei mikään pitkä ollut mutta hyvin hidas, kun en oikein nopeasti kyennyt liikkumaan. Pakko oli auringolle kuitenkin tulla moikkailemaan ja hengitellä metsäilmaa.
Koitin luoda mahdollisimman hyvän päivän kovasta päänsärystä huolimatta. Lenkin jälkeen nukahdin ja heräsin siihen kun mies kutsui syömään. Nouseminen oli kyllä erittäin hankalaa mutta vihdoin pääsin kuitenkin parvekkeelle syömään. Lohi-jokirapusalaatti auttoi kyllä mun tilaan hyvin.
Mulla on erittäin huono tapa pompata pystyyn heti kun särky edes vähän hellittää. En vaan millään jaksa makoilla petissä, jos voin tehdä tai edes yrittää tehdä jotakin. Mutta tämä migreenistä ja katsotaan asuani. Nämä löytyvät blogin uumenista (en valitettavasti jaksanut itse nyt etsiä niitä) mutta farkkushortsit on tehty mieheni vanhoista farkuista, neuletakki on ilmaisosastolta ja ompelin siihen paljon erilaisia pitsejä. Lopputulos on todella hauska. Toppi on myöskin ilmaisosastolta ja käytössä ihan noin vain, ilman tuunauksia ja jalassa on Kierrätyskeskuksesta löydetyt suloiset kukkakuvioiset balleriinat.


Ihana sinivalkoinen astia on Kierrätyskeskuksen löytö 0,50€ hinta. Tällaista olen pitkään etsinyt.
Ihanaa alkanutta viikkoa

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Ihanaa alkanutta lomaviikkoa teillekin! <3 Toivottavasti migreeni jo helpottaa ja pääsette nauttimaan kesästä! Aivan ihana idea laittaa neuletakkiin pitsejä! Pitäis ehkä kokeilla toimisko mun päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaiset koristenauhat ja-pitsit kyllä raikastaa vaatetta paljon. Muuta ei tarvita aina.

   Poista
 2. Voi harmi tuota migreeniäsi,toivottavasti voit jo paremmin ja voit nauttia lomastasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tänään ollut jo parempi olo, ei ole samaoja kipuja kuin parina aikaisempana päivänä. Olen tänään jopa ommellut kolme tyynyliinaa :) Sain hivutettua farkkua jo sohvalle...

   Poista
 3. Ihania kuvia<3 toivottavasti migreeni jo ohi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on ohi, eilen oli ensimmäinen kivuton päivä :D

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!