torstai 29. kesäkuuta 2017

Itse tehty kinuskijäätelö ilman jäätelökonettaTämä on sellainen kesäherkku mitä kannattaa todellakin kokeilla. Tästä saa helposti myös eri makuja kun vaihtaa vain mausteet. Itse kokeilin nyt suoraan Kinuskikissan reseptiä ja on muuten tajuttoman hyvää. Olen tehnyt myös mariannejäätelöä ilman jäätelökonetta ja sekin oli tolkuttoman hyvää. Siihen ei tullut edes kondensoitua maitoa. Tämä jäde meni parempiin suihin todella nopeasti, mikään kaupan jäätelö ei näin nopeasti katoa parempiin suihin kuin tämä teki ja uusia makuja jo halutaan testailla. 

Meidän koko perhe on aika perso makealle ja kaikenlaista kokeillaan, ainakin sen yhden kerran ja jos se osottautuu hyväksi niin tehdään useammin. Miesväki oli innoissaan noista vohveleista esimerkiksi mutta minä taas en tykännyt yhtään, en muutenkaan välitä tuuteista juuri tuon vohvelin vuoksi. Syön siis mieluiten jäätelöni aina kupista mutta miesväki taas napostelee vohvelia. Joko sanoin, että näitä jätskejä kannattaa kokeilla? Ihanaa päivää kaikille!

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. näyttääpäs herkulliselta :)

  VastaaPoista
 2. Itse tehty jäätelö ilman jäätelökonetta ja ilman kananmunaa, yes. Tätä teemme heti huomenna! Ja vielä varmuuden varalta yksi huutomerkki, tää oli tosi kiva vinkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi ja makuja voi tehdä niin paljon kuin ikinä keksii.

   Poista
 3. Minäkin olen tehnyt samantapaista,mutta kahvin makuisena. On tosiaankin helppotekoinen ja hyvä jäde:)

  VastaaPoista
 4. Jäätelö jo syöty ja Villa Nanna mainittu :) https://kangaskorjaamolla.blogspot.fi/2017/07/kasityoblogin-kulissien-takana.html

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!