perjantai 5. toukokuuta 2017

Vaatteita ne on ryysytkin

Toppi, kesällä tarvitsee topin, ihan varmasti tarvitsee, olen varma siitä. Tiedän myös sen, että läjässäni on monta kauluspaidan osaa, joista voi saada aikaiseksi hauskan topin. Ihan varmasti saa, tiedän sen ihan varmaksi. Uskotteko? Se on ihan totta. Tarvitaan vain kolmen paidan hihat, se riittää. Kuusi hihaa siis, niistä tulee minulle hauska toppi. Uskothan? Näytän sen sinulle, pistä silmät ensin kiinni...
Tiedätkö sen tunteen kun perjantaina poljet töistä kotiin, on kaunis aurinkoinen päivä, lämmin aurinko kutittelee kasvojasi. Nälkä kurnii vatsassa ja ajattelet vain sitä hetkeä kun voit rojahtaa parvekkeen löhösöhvalle ruoka ja kone mukana. Se hetki kun ymmärrät, että olet ihan yksin, yksin omien ajatustesi kanssa. Saat huilia ja olla vain. Ei mihinkään kiire. Tiedätkö sen tunteen?


Ihanaa viikonloppua kaikille!

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. Siitä tuli ihan mielettömän hieno!
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekkin kyllä tykkään aika paljon.

   Poista
 2. Vau! Noita tehtailet myyntiin ja mulle yksi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ei ole kyllä noita hihoja tuossa kasassa kuin muutama :)

   Poista
 3. Upea on ja kysymykseesi vastaus: Tiedän tunteen, se on parasta!

  VastaaPoista
 4. Mä haluaisin niin osata tehdä edes vähän sitä mitä sä osaat noiden kankaiden ja käytettyjen vaatteiden suhteen.Täällähän on se kangaskatu mikä on kamala kiusaus sellaisille kuin sinä,mutta minä saan tyytyä katsomaan kun en oikein osaa tehdä niistä mitään.Kiva toppi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että menisin sillä kadulla aivan sekaisin, kuten menisin kaikissa ihanissa kirpputoreissakin. Ja sinä kyllä opit kun aloittelet helpoista jutuista ensin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!