tiistai 23. toukokuuta 2017

Se on upea, se on mahtava, se on Plan BMeille on kotiutunut ensimmäinen Plan B tuote, se on pitkään ollut meillä suunnitelmissa mutta vasta nyt vihdoin saatiin jotain fiksua aikaiseksi. Tämä on meidän huushollin upein tarjotin ja voisin kuvitella, että tämä ei jää ainoaksi Plan B tuotteeksi tässä taloudessa. Ovat meinaan niin upeita kaikki tuotteet mitä Kierrätyskeskuksessa valmistetaan. Laajon valikoima löytyy Nihtisillan tavaratalosta mutta löytyy tuotteita muualtakin kuten Itiksestä. Verkkokaupastakin voi tilata joitain ihanuuksia. Huonekalut ovat todella jättäneet suuren vaikutuksen minuun ja vaikka asunto onkin täynnä kaikenmoista niin silti muutama tuote on aiheuttanut niin isoa kiinnostusta, että haluan hankkia ne kotiin. Kerroinkin taannoin Plan B:n asiakasillasta ja uudesta mallistosta, siksi kannattaa pitää silmät auki ja napata nopeasti parhaat jutut päältä. 

On se vaan oikeasti ihanaa, kun kiireinen työviikko alkaa niin heti aamusta mies keittää meille herkulliset lattet ja laittaa esiin makoisat croisantit. Se pieni hetki on todella tärkeä hetki. Pysähdytään, kun ei koskaan tiedä milloin on seuraavaksi sellainen mahdollisuus. Ja kun kaiken laittaa söpösti esiin niin mieli lepää ja myös massu saa mirhaa ihanaa.

Kelit ovat olleet upeita, saa nauttia pyöräilystä ihan joka päivä kun polkasee töihin, lähtee hyvissä ajoin niin ehtii katsella maisemia, eikä tarvitse polkea kuin viimeistä päivää ilman, että näkee mitä ympärillä on. Valitsin viime viikolla jo pidemmän reitin töihin ja se osoittautui kyllä aivan ihanaksi reitiksi. Aikaisempikin oli mutta joutui silti ajelemaan vilkasliikenteistäkin katua pitkin ja se ei kovin mukavaa ole. Toivottavasti tätä jatkuu piiiiitkään.Suloista päivää kaikille

-Nelli-

14 kommenttia:

 1. Oih,näitä kierrätystuotteita kun saisi tehdä työkseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano. Olis kyllä ihan täydellinen työ.

   Poista
 2. Minäkin olen niitä monta kertaa ihastellut. Kiva kun oli tullut trikoopaitojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää mallisto on todella ihana. Vaatteet ei ole ihan mun tyyliä mutta ne on silti hyvin kauniita ja hyvin tehtyjä. Huonekalut onkin mun juttu ja harmittaa todella paljon, että en aikanaan hankkinut yhtä ihanaa sohvaa.

   Poista
 3. Olipa ihana, kierrätys on tosi jees :)

  www.dailychic.fi

  VastaaPoista
 4. Ihanan nostalginen tarjotin. Pidän kaikesta vanhasta. Plan B hieno juttu. Upeat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella iloinen, että vihdoin sain tän. Nyt silmäni on osuneet ihanaan Plan B:n kaappiin. Se on todella upea.

   Poista
 5. Nahkaiset kahvat on ihana yksityiskohta tarjottimessa.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!