lauantai 13. toukokuuta 2017

Plan B on nautinto, joka ei petä

Sain jokin aika sitten kutsun Plan B:n asiakasiltaan. Plan B on Kierrätyskeskuksen oma mallisto, johon kuuluu tekstiilien lisäksi myös huonekaluja. Kaikki tuotteet tehdään kierrätysmateriaaleista, lisää tietoa mallistosta saat klikkaamalla tästä. Mallistoon kuuluu sisustustuotteita, huonekaluja, vaatteita ja asusteita. Hyvin kekseliäitä ja mielenkiintoisia pintoja, ihania värejä ja hyvää laatua. Siitä on Plan B tehty.

Oli mahtava päästä kurkistamaan takahuoneen saloja. Me asiakkaat saimme myös oman äänemme kuuluviin. Ilta oli aivan mielettömän ihana, tunnelma oli tiivis. Eri pisteitä oli monta ja niissä pääsi tutustumaan Plan B:n uusiin tuuliin ja näimme ensimmäisinä uuden malliston. Saimme tosiaan antaa palautetta siitä, mitä juttuja haluamme nähdä myymälässä edelleen. Joukko koostui monen kirjavasta joukosta mahtavia naisia, joilla oli näkemystä ja idoita jaettavaksi. Oli myös mukava nähdä muita yhteistyöbloggaajia ihan kasvotusten.

Idearikas väki kokoontui Nihtisillan tavaratalon Plan B -osaston viereen.Tutustuimme ensin osaston tarjontaan ja kerroimme omia näkemyksiä osaston ilmeestä. Osastolta siirryimme innokkaan puheensorinan säestämänä takahuoneeseen nauttimaan ruokaa ja juomaa. En malttanut odottaa pajoja, jotka odottivat viereisessä huoneessa. Vatsat täynnä iloiset ja puheliaat naiset siirtyivät kuin pienet herhiläiset pajojen uumeniin. Nähtävää oli paljon ja hauskaa, pientä tekemistä löytyi myös. 

Tämän illan jälkeen tiedän todella mikä on Plan B ja miltä se näyttää. Vaikka olen monesti katsellut ja ihaillut tuotteita, niin se on silti jäänyt hiukan pimentoon. Minua enemmän kiinnostaa huonekalut, koska tyylini poikkeaa todella paljon vaatemallistosta. Mutta vaatteet olivat kauniita ja ihanan värikkäitä. Yllätys oli se, että vaikka raahasin mieheni puoliväkisin mukaani, niin hän oli ihan messissä: yhtä innoissaan ja antamassa omia näkemyksiään asioihin. 

Ps. Ajankohtaisia asioita: Klik ja tee-se-itse -keppihevonen. Materiaalipakkauksia keppihevoseen saa ostaa myymälöistä, ohjevideo: Klik ja loppuun vielä muistutus, että toukokuun loppuun asti on myymälöissä kangaspenkojaiset, kankaat 1€/kg. Itse ostanut monta kangasta jo, ja ensimmäinen työ on julkaistukin täällä: Klik

Postaus on tehty blogiyhteistyönä Kierrätyskeskuksen kanssa.

Kuvat:
Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy
Tilaa oma tuote: Valitse malli (tässä takki), valitse koko, valitse kankaat, valitse toimitustapa ja jää odottamaan lemmikkitakkiasi saapuvaksi uuteen kotiin!Saimme kertoa mitä tuotteita haluamme jatkossa nähdä myymälässä


Tuotteet oli kivasti esillä

Ihania Plan B -huonekaluja

Lempimekko ja studiokuva lempimekko päällä
Suloista lauantaita

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Oi mikä karkkipäivitys<3 kaikkea ihanaa <3 ihana idea <3 ja kaikkea ihanaa on myynnissä <3

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva tilaisuus,en tiennytkään että Kierrätyskeskuksella on oma mallistonsa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla kun tulet Suomeen niin mennään käymään Nihtisillassa.

   Poista
 3. Kiitos tiedosta - en ollut tiennyt ollenkaan tällaisesta mallistosta - tai että Kierrätyskeskuksella on myös verkkokauppa! Veikkaanpa, että tuolla kaupassa tulee kierreltyä tovi jos toinenkin. Tykkään hurjasti ideasta! Sopii hienosti ostosten teko tuolta myös tällaiselle myöhäisheränneelle - minähän olen yrittänyt opetella vastuullista kuluttamista esim. ekopaastojeni avulla;)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plan B on ihanan raikas mallisto. Huonekalut on aivan ihania ja vaatteet kauniita. Kannattaa käydä tutustumassa, Nihtisillassa on suurin valikoima.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!