sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Pitsitoppi ja päivän asun karu tarinaTämä viikonloppu on todellinen tapahtumien viikonloppu. On maailma kylässä, on siivouspäivä ja on tapahtuma Malmin lentokentällä. Valitsimme tänä vuonna Malmin lentokentän kun mainoskin oli niin kiva. Lapsille mukavaa touhua ja vaikka ja mitä. Pettymys oli suuri kun tapahtuma ei vastannut ihan odotuksia. Lapsille ei ollut mitään ja lennotkin oli pikkuisen päätä huimaavan hintaisia (mainoksissa ei ollut mainintaa asiasta, vain museoidun matkustajakoneen kohdalla oli hinta). Ei sitten menty edes tutustumaan koneisiin vaan lähdettiin nopean vilkaisun jälkeen pois.
Ei meillä kauaa kuitenkaan harmi kestä kun keksitään kaikkea muuta hölmöä ja tulipahan käveltyä taas, liikunta on hyväksi.
Jälleen päälläni on kauan sitten blogissa esitelty pitsitoppi, mutta tällä kertaa toppi on päälläni, jee. Joka puolella oli siivouspäivän kirppiksiä mutta en ostanut yhtään mitään mistään. Mutta ihan mahtava juttu tuo siivouspäivä kyllä on ja ajattelin, että voisin hyvin osallistua itse jonakin päivänä ja laittaa myyntiin näitä meikäläisen töitä. Muutaman villikukan nappasin matkalla mukaani ja nyt meikäläisen kukkakimppu näyttää valtavalle. Aivan ihanan suloinen kimppu.
En palele vaan koitan pyöriä. Huonolla menestyksellä


Ihanan suloiset nilkkurit on löydetty aikanaan Vantaan Lanttilasta

Ihanat jalassaOn tämä Härdellikin jo jättiläinen

Musta neuletakki on Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta


Ihanaa sunnuntaita

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Mainiot kuvat:) Ihanaa sunnuntaita sinnekin:)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka hauskat kuvat! Ja pitsitoppi & jalkineet - toimii! Itse en ole kovin rohkea yhdistelijä, joten osaan kyllä tällaisesta innostua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle pukeutuminen on leikkiä ja sen vuoksi päälle voi laittaa ihan mitä tahansa :) Kokeilemaan vaan ja tekemään mahtavia löytöjä kaapista. Vaate näyttää aina ihan erilaiselta kun sen yhdistää johonkin toiseen juttuun.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!