lauantai 27. toukokuuta 2017

Päivän asu

Yksi lempi kaavojani on tämä kuvissa olevan mekon kaava, tämän kaavan kanssa on tullut tehtyä monen monta mekkoa ja kaikki mekot ovat kovassa käytössä. Kaikin puolin helppo kaava sellaisellekkin, joka vähemmän ompelee. Kaava on Burda easy V/S 2012, Tämä mekko on täällä jo esitelty kertaalleen mutta vain tasokuvana, mutta nyt vihdoin on tämäkin mekko kuvattu päällä. Näitä tällaisia vaatteita on isot määrät ja koitankin niitä nyt vihdoin saada esitettyä päälläni. 
Asuuni kuuluu, itse tehty mekko, itse tehty kassi, neule ja kirppikseltä löytyneet kengät. Ihan loistava tapa pukeutua itse tehtyyn asuun.

Eilen aamulla minulla oli kauhea stressi, olo erittäin huono, inhotti ja ärsytti ihan kaikki maailman asiat. Melkein itku tuli siitä ahdistuksesta mutta mies ehdottikin, että lähdetään töihin hiukan aikaisemmin ja käydään Hesyn SaunaKatti kirppiksen kautta, jos se vaikka vähän piristäisi oloani. Ja kyllä minä sanon vastoin kaikkia varoitteluita, että kyllä se vain parantaa oloa kun voi käydä kiertämässä kirppistä ja ostaa jotakin pientä kivaa. Tällä kertaa se pieni kiva oli spöt kesäkengät ja ne maksoi vaivaiset 5€. Minä olen vain ihminen ja kengät on heikkouteni.

Päätimme myös, että emme jaksa tehdä ruokaa ja turvauduimme sitten eineksiin, tällä kertaa se oli mahdollista kun löytyi sianlihaton makkara vaihtoehto kaupasta (niin vaikea löytää sellaista makkaraa). Eilen ei siis tuntunut pahalle moiset asiat ollenkaan vaan nyt oli iso halu vain päästä elämässä helpommalla ilman suuria ponnisteluita. Näitäkin päiviä kun kaikilla välillä on vaikka kuinka yrittäisi olla iloinen ja positiivinen. Mutta onneksi nuokin fiilikset sitten myös katoaa ja hyvin nukutun yön jälkeen olo on aivan toinen.


Paljon puhutaan blogimaailmassa kameroista ja itse kuvaan monella eri laitteella, on järjestelmäkamera, on pieni taskujärkkäri ja puhelin. Puhelimen kamerasta on ollut paljon puhetta, että saako sillä hyviä kuvia ja monet aliarvioi kännyköiden kameroita paljonkin. Sillä vaan pitää oppia kuvaamaan ja reippaasti kokeilla kaikkea kameran kanssa. Tässä postauksessa on asukuvat ja kukista otetut kuvat kännykän kameralla otettuja kuvia. Näin teen paljon, että yhdistelen kännykkäkuvia sekä kameran kuvia postauksiin.
Normaalista poiketen nyt annan taas patsastelukuvia, joista en tykkää yhtään mutta kivaa vaihtelua mun sekopäisille kuville, naama vääränä patsastelen ja sanon miehelle, että otas nyt ne kuvat niin päästään taas eteen päin. Välillä on kiva olla kuvattavana ja välillä en tykkää siitä hommasta yhtään, kuten eilen. Näissä fiiliksissä kun on niin mieluiten kuvaa muuta kuin on kuvattavana.

Todistusaineistoa

Oikein ihanaa lauantaita kaikille

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Tykkään niin tuosta sinun mekosta! Ihana! Tekisi mieli ommella itsellekin joku kassi. Itselle ei osaa oikein tehdä mitään :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asukokonaisuus. Ihana mekko ja hitsi, et oot taas löytänyt hienot kengät! En ala. Mä kyl löydän tosi harvoin kivoja kenkiä kirppareilta. Tai jos löydän, ovat liian isot. Höh. Mukavaa viikonloppua! 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mun eteen aina osuu näitä pieniä kokoja. Olin sitten missä tahansa. Nyt on tosin ollut hiljaisempaa kenkämarkkinoilla mutta aina jotakin löytyy vielä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!