keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Löhönurkan päivitys - ParvekeprojektiMinun ihana parvekkeen löhönurkka, se ihana nurkka jonka viime vuonna tein on nyt saanut jotakin uutta, valmishan tämäkään ei vielä ole mutta eteen päin mennään koko ajan. Tässä viikolla tuli mieleen, että kellarissa on verhokatos, joka ei ole ollut käytössä aikoihin. Katos ei enää mikään priimakaan ole, kun on ollut niin monet vuodet jonkun käytössä. Tämä ei kuitenkaan haitannut tahtia, vaan kävin hakemassa katoksen ja laitoin paikalleen parvekkeelle. Täytyy kyllä sanoa, että onhan tämä valtavan suloinen kaikin puolin.
Olenkin tämän projektin tiimoilta sanonut, että kannattaa kerätä ihan ensin kaikki se materiaali millä ei enää muutoin mitään tee ja sisustaa parveke niillä, jos vielä jotakin tarvitsee niin vasta sitten kirmailee ostoksille ja silloinkin parhaat ideat löytyy aina kirpputoreilta ja vastaavilta. Katoksen voi myös tehdä itse, tarvitset pitsiverhoa ja pikkuisen hulavanteen. Jos haluat enemmän bohoa niin yhdistele erilaisia materiaaleja, kuviokankaita yms. Katos on näyttävä ja tekee lötköttelystä suojaisampaa. Nurkkaan tulee vielä muutama juttu, mutta niistä myöhemmin. Tällä ei ole enää mikään kiire, valmista kesähuonetta vain hiukan parannellaan.

Kun sain katoksen paikalleen ja kynttelikön sisälle niin tiesin tehneeni aivan oikean päätöksen tämän suhteen mutta vuorokauden sisällä aloin ajatella, että tämä ei riitä, näyttää niin pliisulta. Minun bohominä alkoi puskea ideaa läpi väkisin. Ihan ensin nappasin muutaman farkkusuiron, jotka ovat jääneet kori tuunauksesta yli ja tein kaksi ruusuketta, olen farkuista säästänyt myös nappeja, jotka eivät sovellu muuhun kuin askarteluun ja näihin ruusukkeisiin nämä napit sopii täydellisesti, väreiltään poikkeavaa satiininauhaa ja nämä kiinni verhopidikkeisiin. Toimii...
Mutta eihän tämäkään vielä riittänyt mihinkään vaan kaivoin kaverini antaman tylliläjän esiin ja aloin leikata suiroja kahdesta väristä, valkoisesta ja turkoosista. Näistä tulikin super suloisia, pieniä tupsuja. Ovat muuten mahtava synttärikoristeidea, eivät mene aikojen saatossa miksikään kun paperi taas saattaa kärsiä kosteudesta paljonkin. Näitä tupsuja sitten kiinnittelin verhoon. Ja johan tuli söpöä.

Parvekeprojektia pääsee seuraamaan klikkaamalla bannerin alla olevaa laatikkoa tai klikkaamalla tästä. Siellä on paljon ideoita miten parveketta voi laittaa. Myös hintoja viime vuoden projektista. Tänä vuonna koitan päästä ilmaiseksi, vaikka tiedänkin, että muutama juttu tulee maksamaan ja joudun senkin ostamaan uutena. Mutta aina kannattaa jotain juttuja säästää ja tämän vuoden projektissa sen huomaa erittäin hyvin.

Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille

-Nelli-

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo katos ja tykkään niin paljon sun farkkuruusukkeista! Olisi kiva kokeilla ja laittaa vaikka takkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje video löytyy Tubesta https://www.youtube.com/watch?v=DNnYMpqo2vw
   Näitä on tosi kiva tehdä ja saa erilaisia kun vaihtaa materiaalia. Teen paljon erilaisista tilkuista näitä eri tarkoituksiin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!