perjantai 19. toukokuuta 2017

Kaurakräkkerit

Pääsiäinen, tuo tunteita herättävä pääsiäinen, miten kukin sitä ikinä viettääkään niin se on jälleen täällä. Kyllä vain, totta se on, pääsiäinen on täällä. Se johtuu ihan siitä, että valitettavasti en ole saanut tätä yhtä pääsiäisen herkkua postattua yhtään mihinkään, ennen kuin nyt. Näiden herkullisten kräkkereiden postaus on tärkeä juttu, sillä nämä ovat todella hyviä.
Minulla on useasti järki vähän jäässä kaupassa ja vaikka kauppalista olisikin mukana, niin aina jotakin jää ostamatta. Tällä kertaa unohdin juustojen kanssa tarjoiltavat kräkkerit. Mutta ei hätää, meikäläinen piiloutui keittiöön ja laittoi hihat heilumaan ja jauhot leijailemaan. Näin saimme herkulliset kräkkerit pöytään ja taas oli hyvä syy mussuttaa herkkuja vatsat pullollaan.

Yksi sellainen vinkki ensin, että kannattaa todella hyvin kaulia ohueksi pellille tuo taikina, sillä se kohoaa hippasen liian paljon ja jos laskana jättää taikinan aika muhkeaksi niin on kräkkeritkin aika muhkeita sen jälkeen. Eli muista kaulia ohueksi! 
Kräkkereiden teko on valtavan helppoa ja nopeaa puuhaa ja maistuvat todella hyvälle. Jos pitää maustetuista kräkkereistä, niin ei muuta kuin mausteita joukkoon, minä kuitenkin halusin tarjota kaikille näitä niin merisuola sai riittää tällä kertaa.

Mukavaa viikonloppua kaikille

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvälle!
  Nämähän voisi tehdä kokonaan kaurasta, niin sopisi omaani vatsaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tästä saa helposti muokattua gluteenittoman. Kokeilemaan vaan :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!