sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Äitienpäivä housut kintuissaEn ole itse mikään äitienpäiväsankari, aamulla saan muutoinkin kahvin sänkyyn, joka päivä paitsi jos mies ei ole kotona. Äitienpäivänä tosin saan pikkuiselta Härdeliltä myös kortin, päivä ei siis poikkea mitenkään muista päivistä, paitsi minun joka vuotinen lahja on se, että en tee mitään muuta kuin ompelen. En siis tee ruokaa, en touhua lasten kanssa, vain ompelen. Minulle siis tuo äitienpäivä ei oikein merkitse mitään. Toki soitan omalle äidilleni ja rupatellaan tovi, äidilleni järjestäisinkin vaikka mitä jos se vain aina olisi mahdollista, itselleni kuitenkin tuo ompelulaatuaika on se juttu äitienpäivänä.

Joten, minähän olen sitten ommellut kuin tuulispää, jämä projekti on edennyt hyvin vaikka edelleen tuntuu sille, että kasa ei vain pienene. Kaikkea kivaa kuitenkin tulee pian blogiin ja on pakko kyllä ihastella sitä, että miten paljon jämästä saa tehtyä asioita. Kun nyt tulisi kesä, niin saisi käyttää näitä hupsuja jämistä tehtyjä vaatteita. Nyt kuitenkin tähän postaukseen haluan laittaa uuden ideani, jota tällä hetkellä kovasti työstän. Ensimmäinen versio on valmis ja näistä tuli super hauskat, seuraavista tulee sitten erilaiset.

Läjä projektin seuraava valmis työ on farkun jämistä tehdyt kotitossut eli suoraan sanottuna ollaan housut kintuissa. Tämä työ oli hauskaa vaikkakin testikappaleen toteutus ei ihan helppo homma ollutkaan, ensin tein ihan vain pelkästä farkusta mutta sellaisenaan ajatus ei ihan toiminut, omeplin lopulta teddyvuoren ja tossut alkoivat olla enemmän sellaiset kuin ajattelinkin.

Mies teki herkullisen aamupala leivän

Tässä muhii ajatus


Hohhoijaa

Ensimmäiset valmiit. Tästä on hyvä lähteä eteen päin


Kampasimpukoita, hernepyre ja hunaja-balsamicosiirappi

Jätskitauko


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. Ihana aamupala <3 ja ihanat farkkusukat/saappaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nää on kyllä ihan mahottoman hassut tossukat.

   Poista
 2. Vitsi mitä herkkuja, onko sinulla ala carte kokki siellä?! Ja hauskat tossut! Ihanaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleva ala carte kokki on mutta tämän päivän ruuat on mihen käsialaa. Kyllä mä kohta alan laitella pojankin tuotoksia blogiin esiin :)

   Poista
 3. Jopas on veikeät nuo farkkusukat. Todella persoonalliset. Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mies pitää meikäläistä ihan kahelina jo :D

   Poista
 4. Voi hihityshepuli. Vähän oon väsy, kun otsikko aiheutti mielikuvia kaikesta mahdollisesta. Mutta kiva idea nuo tossut. Ovatko liukkaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pahasti mutta sen verran kyllä, että seuraaviin tulee pohjaan liukuestettä. Mutta sellaiset kuin villasukatkin, eli hiukan liukuu kyllä lattialla.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!